Ervaren Recruiter
Aveleijn

Omschrijving van de functie

Krijg jij energie van het vinden van de juiste kandidaat voor een vacature?
Zorg jij ervoor voor dat de afdeling recruitment naar een hoger plan wordt getild?

Werk je graag binnen een waardengedreven organisatie?

Dan komen wij graag met je in contact!

Wij zoeken een ervaren recruiter voor 28-32 uur per week.

Wat doe je?

Als recruiter focus jij je op het aantrekken en binden van nieuwe collega’s binnen Aveleijn. Je verzorgt de arbeidsmarktcommunicatie, zet het werkgeversmerk van Aveleijn goed op de kaart en draagt proactief bij aan het verbeteren van het recruitmentproces.

Je bent doorlopend op zoek naar nieuwe collega’s voor het primaire proces en stafafdelingen. Je stelt op basis van drijfveren en motivatie een goede match voor aan de locatiemanagers. Je gebruikt social media kanalen, Indeed en Zorgselect om actief kandidaten te benaderen en schakelt waar nodig bemiddelingsbureaus in.

Waar kom je te werken en wie ben jij?

 • Je werkt vanuit het bestuurscentrum “het Witte huis” in Borne op de afdeling recruitment als onderdeel van de afdeling HR.
 • Jij bent een recruiter die zijn of haar vak verstaat! Je krijgt energie van het helpen van anderen aan een baan en het adviseren en ondersteunen van managers bij de zoektocht naar nieuwe collega’s.
 • Door meerdere jaren ervaring in het vak beschik je over relevante kennis op het vlak van arbeidsmarktcommunicatie en het versterken van het werkgeversmerk. Je bent een ware expert op jouw vakgebied!
 • Als persoon breng je positieve energie mee en weet je collega’s en managers mee te nemen in jouw visie op recruitment.
 • Je hebt een professionele en dienstverlenende houding waardoor je zichtbaar waarde toevoegt aan het recruitmentproces.
 • Je beschikt over een HBO niveau, bijvoorbeeld in de richting van HRM of marketing/communicatie. Voor deze functie is het niet vereist dat je een achtergrond in de zorg hebt.

Wat kun je verwachten?

 • Je krijgt veel ruimte voor eigen invulling van de functie en jouw ontwikkeling staat centraal.
 • Binnen de HR-afdeling werken we hard maar altijd met gezelligheid en humor.
 • We werken samen naar doelen toe en successen vieren we.
 • We organiseren veel activiteiten om je collega’s en cliënten te ontmoeten, zoals waardendagen, interne workshops en andere evenementen.
 • Binnen Aveleijn werken we hybride, waardoor het mogelijk is werk/privé goed op elkaar af te stemmen.
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingeschaald in FWG 50 (per 1 mei 2023 - max. € 4019,- bij een 36-urige werkweek), waarbij de salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring.
 • We bieden een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan keuzes zoals een leasefiets, een laptop, korting op een sportschool abonnement, collectiviteitskorting op een zorgverzekering en een eindejaarsuitkering.

Hebben wij je enthousiast weten te maken?

Solliciteer dan via de button. Wil je eerst meer informatie? Bel dan naar Mirjam Slag (recruiter). Zij is bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag tussen op 06 – 57 38 11 73 of per e-mail via [email protected]

Type Vacature
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn
Postcode 7622 GW
Stad Borne
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Mirjam Slag via 06 – 57 38 11 73 of via [email protected]
Functie(s) Medewerker P&O
Personeelsadviseur
Publicatiedatum 06-03-2023
Reageer voor 01-04-2023
Ingangsdatum 01-05-2023
Nummer 118320
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn