Ervaren specialistisch ondersteuner - Raalte
Zozijn

De Kemphaan in Raalte
Bij ons wonen cliënten met een lichte tot zeer ernstige verstandelijke beperking met een intensieve begeleidingsvraag.

Er zijn drie huiskamers waar cliënten wonen met een intensieve begeleidingsvraag en zorgvraag. Ook is er een client met meerzorg.

Naast een verstandelijke beperking zijn er cliënten waarbij sprake is van een hechtingsstoornis en/of psychiatrische problematiek. Onvoorspelbare situaties kunnen dus voorkomen. 

We zoeken een

Ervaren specialistisch ondersteuner 

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Ben jij flexibel, communicatief vaardig, heb jij ervaring met complexe ondersteuningsvragen en kun je methodisch werken?

Wat ga je doen?
Je ondersteunt de cliënt met een complexe zorgvraag. Het zorgplan van de cliënt is de basis. Je bent alert op signalen van de cliënt die van invloed zijn op de inhoud van dit plan. Je biedt individuele aandacht aan de cliënt in de vorm van structuur, rust en veiligheid afgestemd op de behoefte van de cliënt. Je creëert een thuis waarin elke cliënt zoveel mogelijk zichzelf kan zijn en eigen dingen kan doen. 

 

Herken jij je in het volgende?
Je hebt een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 4 en  werkervaring in de gehandicaptenzorg.

Je hebt passie voor het werken met mensen met een verstandelijke beperking met complexe problematiek en weet je staande te houden in stressvolle situaties. Je vind het een uitdaging om voortdurend betekenis te geven aan het handelen van een cliënt.

Beschik je ook nog over een gezonde dosis zelfreflectie, humor en ben je creatief in het vinden van oplossingen?

Dan ben jij de nieuwe collega die we zoeken!

Kandidaten uit alle leeftijdsgroepen worden van harte uitgenodigd om te reageren.
Voor één specifieke woning nodigen we nadrukkelijk kandidaten van boven de 30 jaar uit om te solliciteren.

Dit bieden wij

  • Inschaling in FWG 40 van de cao gehandicaptenzorg, maximaal
    € 2.807,00 bij een fulltime dienstverband, een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
  • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Zozijn
Zozijn ziet het als opdracht om mensen tot bloei te laten komen. Wij zorgen voor een warme en leerrijke omgeving, waarin liefdevolle en professionele zorg en ondersteuning wordt geboden aan iedereen die aan ons is toevertrouwd. Daarbij werken alle medewerkers samen. Klik op de link om meer te weten te komen over onze grondhouding: https://www.zozijn.nl/over-zozijn/onze-grondhouding 

Als je reageert op deze vacature kun je al snel een reactie van ons verwachten! Wil je eerst graag een keer de sfeer komen proeven of heb je nog vragen over deze vacature neem dan even contact met ons op. Astrid Beumer vertelt je graag meer, ze is bereikbaar op telefoonnummer 
06 - 10012662.

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”.

Deze vacature staat open tot we de geschikte kandidaten gevonden hebben. Zoeken we nog versterking? Dan laten we hem nog even open staan.
Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Type Vacature
Intern nummer SG 19-149
Organisatie Zozijn
Locatie S/G - Wonen Raalte
Postcode 8103GG
Stad Raalte
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
Informatie verkrijgen bij Astrid Beumer, 06 - 10012662
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 27-01-2020
Reageer voor 24-02-2020
Ingangsdatum 27-01-2020
Nummer 50937
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn