Esdoornlaan 16: Begeleiders Wonen 150% (54 uur per week) in totaal te verdelen in overleg (uren aan te vullen tot 32 uur per week) buitenlocatie in Wehl per 1 juli 2020
Elver

Functieomschrijving

Waar ga je werken?

Esdoornlaan 16 is een buitenlocatie in Wehl. Hier wonen 4 dames met een intensieve begeleidingsvraag. Voor één bewoner wordt tijdelijk meerzorg toegekend. Dit houdt in dat je met een extra collega kan samenwerken, waarbij een collega 1-op-1 begeleiding geeft en de andere collega de andere drie bewoners kan begeleiden. Wij zijn een geschakelde woning van in totaal 10 bewoners in de leeftijd van 24 tot 59 jaar. 


Op Esdoornlaan 14 wonen 5 bewoners (en in de toekomst 6). Wij werken in 2 teams maar er is 1 slaapdienst voor beide groepen.  Overdag ondersteunen we elkaar waar nodig en zoeken we de samenwerking op.

 

We proberen een leefklimaat te scheppen waarin bewoners veiligheid en geborgenheid kunnen vinden in een voorspelbare omgeving. De woning bevindt zich in een woonwijk, hierbij streven wij naar een zo gewoon mogelijk leven. Denk hierbij aan boodschappen doen in het dorp, deelnemen aan activiteiten en/of werkzaamheden in de buurt, maar ook de huishoudelijke werkzaamheden doen we samen met bewoners. Zelf koken, zelf wassen, de één wat meer individueel, de ander wat meer samen. De individuele begeleiding en benadering staat voorop in het wonen en leven in een groep. We werken vanuit de visie Triple-C, dit betekent dat je werkt vanuit een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie. Je gaat uit van de competenties en mogelijkheden van onze bewoners en focust niet op probleemgedrag. Samen met jouw collega’s werk je aan het ervaren van het gewone leven.

 

Waarom op Esdoornlaan 16 werken?

Kom bij ons werken als je ervan houdt onze dames een zo gewoon mogelijk leven te bieden. Er wordt een rustige, positieve begeleidingsstijl ingezet. Gemoedelijke sfeer, samen doen en elkaar helpen zijn speerpunten op deze woning.

 

Wat ga je doen?

Nu wil je natuurlijk weten wat er van je verwacht wordt tijdens jouw dienst op Esdoornlaan 16.

Je gaat aan de slag als Begeleider Wonen binnen een zelfstandig werkend team. Dit houdt in dat je samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor jouw groep. Daarnaast ben je samen verantwoordelijk voor het verdelen van het dienstenpatroon: dag-, avond-, slaap en weekenddiensten. Doordat je samen met een team verantwoordelijk bent wordt het gewaardeerd als je zelfstandig kan werken en beslissingen durft te nemen. Om een positieve bijdrage te leveren aan de samenwerking binnen het team is het van belang dat je eerlijk en kritisch durft te zijn naar jezelf toe, maar ook naar jouw collega’s. Daarnaast werken wij vanuit de driehoek, dit houdt in dat je samen met de bewoner, verwanten en collega’s invulling geeft aan de dag.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

 • Zoals hierboven wordt aangegeven ben je samen verantwoordelijk voor het rooster, daarom is het fijn als jij je flexibel opstelt.
 • Jij bent een persoon die interesse heeft in het werken met bewoners met intensieve begeleidingsvragen en hebt ervaring als het gaat om omgaan met moeilijk verstaanbaar gedrag.
 • Voor deze woning is het van belang dat jij in het bezit bent van een rijbewijs B en in een personenbusje wilt rijden.
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma op niveau 3, 4 of 5. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Verzorgende IG, Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek.

Inschaling

Wat bieden wij jou?

 • Op dit moment staat er 54 uur per week (150%) open. Wij stemmen graag in overleg jouw uren af.
 • Uren zijn in overleg met het Flexbureau aan te vullen tot 32 uur per week (wij leggen je graag uit hoe dit precies werkt).
  • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
  • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
  • De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de cao Gehandicaptenzorg (vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,33%).
 • Wij bieden verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden denk hierbij bijvoorbeeld aan een fietsplan of een tablet. Daarnaast hebben wij een personeelsvereniging die jaarlijks verschillende activiteiten organiseert.
 • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 1.800,- en € 2.675,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.

  Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Bijzonderheden

Vervolg?

Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op via 0314-680464.

 

Je hebt tot dinsdag 2 juni 2020 de tijd om te reageren op deze vacature.

 

Zodra jij gesolliciteerd hebt nemen wij contact met je op over de vervolgprocedure.

*Meelopen op de woning is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure.

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Elver, Esdoornlaan 14-16
Postcode 7031 WR
Stad Wehl
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Esdoornlaan 16 0314-680464
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 19-05-2020
Reageer voor 02-06-2020
Ingangsdatum 01-07-2020
Nummer 52974
Doorsturen Bekijk PDF

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver