EVV en verzorgenden, Beltrum WZC/Groepswonen
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Over jou 

Als zorgprofessional weet je natuurlijk dat ons werk echt doorpakken is. Intensief contact met bewoners, ondersteunen waar je kan. Maar bij ons sta je er niet alleen voor. Echt samenwerken in een sterk team is essentieel. Want als je met plezier naar je werk gaat, ben je op je best. Daar geloven we in. Dan kun je groeien en blijven ontwikkelen. Heb je een momentje om kennis te maken? Wij zijn opzoek naar een eerstverantwoordelijk verzorgende en twee verzorgenden IG.

Over ons 

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit.

Wonen en zorg gecombineerd, dat is De Hassinkhof. Het gebouw ligt in het kloppend hart van Beltrum, naast de kerk, en is onderdeel van Kulturhus Beltrum. Het huis kenmerkt zich door een gemoedelijke en vriendelijke sfeer. U wordt hier omringd met persoonlijke en betrokken zorg die nét even verder gaat. Hierdoor voelt u zich er snel thuis. In De Hassinkhof worden veel activiteiten georganiseerd. Door de verbinding met het Kulturhus Beltrum komt jong en oud er over de vloer en heeft het huis een open karakter. Zo haalt u het beste uit elk moment.

Functie eisen

Jij bent als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) verantwoordelijk voor de totale zorg rondom de aan jou toegewezen cliënten. Je coördineert, ondersteunt en organiseert het welzijn en zorg, en zorgt hierin voor continuïteit. Je onderhoudt contact met alle betrokkenen: de cliënt, familie en/of mantelzorger en professionals van andere disciplines. Je legt de relevante zaken vast in het zorgleefplan. Naast de toegewezen uren als EVV-er werk je mee in de teams van groepswonen. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt samen met jouw collega’s voor een veilige en geborgen omgeving voor de cliënten. Je werkt onder verantwoordelijkheid van een regiomanager.

Jij bent als woonbegeleider/verzorgende samen met een klein team verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn van de cliënten. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een geborgen omgeving. Je verzorgt en begeleidt de cliënten door uitvoering te geven aan de zorgverlening zoals deze is vastgesteld in het zorgleefplan. Je zorgt ervoor dat deze aansluit bij de behoeften van de cliënt en hebt contact met de collega’s voor de afstemming van de optimale zorg. Je ontvangt leiding van een regiomanager.

Natuurlijk zijn diploma’s belangrijk. Je bent daarom ook minimaal in het bezit van een mbo verzorgende IG niveau 3 en als EVV-er heb je ervaring in de rol van EVVér en/of hebt onlangs de EVV cursus afgerond. Maar wat we nog belangrijker vinden is je enthousiasme. Durf je verantwoordelijkheid te nemen en heb je affiniteit met PG? Werk je vanuit innerlijke rust en heb je een groot hart voor de cliënten? Pak je nieuwe ontwikkelingen snel op? En stimuleer je zelfredzaamheid en zorg je voor een veilige en geborgen omgeving? Dan ben je bij ons helemaal op je plek.

Inschaling

Over je functie 

EVV'er voor minimaal 24 uur per week, FWG 40
Verzorgende IG WZC/Groepswonen uren in overleg, FWG 35
 8% vakantiegeld, en 8,3% eindejaarsuitkering
 fijne extra’s, zoals:
- een fietsplan en/of digitale middelen zoals een laptop, telefoon of tablet
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
- arrangementen voor schadeverzekeringen
- medewerkers-event

Bijzonderheden

Heb je vragen? 

Bel dan even met Sandra Veerbeek (Regiomanager) via tel. 06-23400787 of mail naar [email protected] Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-82005970 (telefonisch of via de app) of per mail [email protected]

Heb je een momentje? 

Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur je sollicitatie in via onderstaande sollicitatiebutton.

Type Werkplein
Intern nummer 301
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie woonzorgcentrum Hassinkhof
Postcode 7156LL
Stad Beltrum
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 01-07-2022
Reageer voor 01-09-2022
Ingangsdatum 01-07-2022
Nummer 112193

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)