EVV'er (20-36 uur)
Woon-, zorg- en dienstencentrum 't Dijkhuis

Functieomschrijving

Ben jij de inspirerende en verbindende collega voor ons team Wonen met Zorg (somatiek) of Banekate (PG)?

Als EVV'er ben je de spin in het web als het gaat om contacten en afstemming met cliënt, familie, huisarts, behandelaren en team. Daarnaast werk je samen met collega's om zo samen zorg te dragen voor de continuïteit van zorg rondom de cliënt.
- Je biedt professionele verzorging, verpleging en sociale begeleiding op maat aan en laat onze cliënten daarbij zoveel mogelijk zelf de regie voeren. Dit leg je vast in de zorgplannen zodat het voor alle bij de cliënt betrokken zorgverleners helder en éénduidig is.
- Je bereidt je voor op het MDO en zorgt ervoor dat de gemaakte afspraken in de zorgplannen worden opgenomen, worden uitgevoerd en bewaakt. Het maken en bewaken van zorgplannen zie je als een uitdaging.

Als teamspeler:
- ben je gericht op een goede, zorginhoudelijke overdracht naar collega's
- signaleer je waar en voor wie er zorg nodig is
- schroom je niet om met verbetervoorstellen te komen ten aanzien van de zorgverlening en
- lever je een actieve bijdrage tijdens teambesprekingen.

Functie eisen

- Je hebt het diploma Verzorgende IG of Verpleegkunde.
- Je hebt bij voorkeur de EVV scholing met voldoende resultaat afgesloten en inmiddels ervaring opgedaan of je bent enthousiast en in staat om deze scholing te volgen (14 lesdagen verdeeld over een jaar).
- Je kunt verbinding aangaan met onze visie en herkent je in onze kernwaarden 'rationeel, adequaat en no-nonsense.
- Je bent in staat om de zorg zo veel als mogelijk op maat aan te bieden. 'Niets moet, bijna alles kan' is ook jouw uitgangspunt in de omgang met cliënten.
- Je hebt geduld en doorzettingsvermogen.
- Je bent flexibel inzetbaar.

Inschaling

Als VIG'er wordt je ingeschaald in FWG 40; als Verpleegkundige wordt je ingedeeld in FWG 45.Het salaris is volgens de CAO VVT.

Bijzonderheden

Woon-, zorg- en dienstencentrum ’t Dijkhuis is een zelfstandige, kleinschalige zorgorgansatie in het hartje van Bathmen, dichtbij de gezellige Brink en midden in de natuur. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden voor wonen en zorg en stimuleren onze cliënten hun eigen leven te blijven leiden. ’t Dijkhuis biedt hiervoor volop faciliteiten en diensten. De zorg- en dienstverlening is nauw afgestemd op de mogelijkheden, wensen en interesses van onze cliënten. In 't Dijkhuis kennen we elkaar, zijn we betrokken en belangstellend en vinden het belangrijk dat onze cliënten een echt thuisgevoel krijgen. Hieraan werken wij dagelijks samen met familie, vrijwilligers, zorgverleners en een team bevlogen en betrokken collega's. Niet voor niets hebben wij in 2017, 2019 en 2021 het keurmerk voor 'Beste werkgever' ontvangen! 

Wij bieden een veelzijdige functie voor minimaal 20-28 uur per week in een dynamische sector, omgeving en organisatie.

Geintereseerd?
Ben jij enthousiast over deze functie en ben jij dé EVV’er die wij zoeken? Stuur dan jouw motivatie en CV waaruit dat blijkt! Geef aan of je solliciteert op de functie bij Wonen met Zorg (somatiek) of op de afdeling Banekate (PG).

Wil je eerst nog meer informatie? Neem contact op met de teamcoördinatoren. Voor de functie bij Wonen met Zorg bel je met Thomas van Schaik; voor de functie bij Banekate bel je met Willemien Schutte. Je kunt hen bereiken via 0570-541644.

Reacties naar: [email protected] 

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je eerst eens willen kennismaken? Maak dan gerust een afspraak met de teamcoördinator om een dagdeel mee te lopen.

Type Vacature
Organisatie Woon-, zorg- en dienstencentrum 't Dijkhuis
Locatie Woon-, zorg- en dienstencentrum 't Dijkhuis in Bathmen
Postcode 7437BE
Stad Bathmen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Willemien Schutte en Thomas van Schaik
Functie(s) Eerst verantwoordelijke verzorgende
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 01-12-2021
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 31-01-2022
Nummer 72948
Doorsturen Bekijk PDF

Woon-, zorg- en dienstencentrum 't Dijkhuis

Woon-, zorg- en dienstencentrum ’t Dijkhuis biedt uitgebreide mogelijkheden voor wonen en zorg. Wij stimuleren onze cliënten hun eigen leven te blijven leiden, zoals men dat gewend was en is. ’t Dijkhuis biedt hiervoor volop faciliteiten en diensten. Bovenal wordt de zorg en dienstverlening nauw afgestemd op de mogelijkheden, wensen en interesses van iedere individuele cliënt.

Meer over Woon-, zorg- en dienstencentrum 't Dijkhuis