Expert Medewerker Zorgadministratie
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

Werk jij, administratieve kei, graag vooraan in het zorgproces? Zie en zoek jij de mogelijkheden tot innoveren en optimaliseren en ambieer je een functie en werkplek met veel uitdaging en mogelijkheden? Kom dan bij ons in Deventer werken!

Over de functie:

Voor de afdeling Centrale Zorgadministratie zijn we op zoek naar een expert medewerker voor de facturatie van de zorg. Vanuit jouw medische achtergrond, administratieve kennis en kunde en social skills maak jij, samen met je collega’s, het verschil.

Deze functie is volop in ontwikkeling, kom ons helpen deze functie verder vorm te geven.

In deze functie:

 • Maakt jouw professionele ondersteuning het verschil in het zorgproces: je coacht en begeleidt de collega’s zorgadministratie en behandelaren bij de uitvoering van de verschillende administratieve processen en ben je de specialistische vraagbaak.
 • Zoek je de samenwerking, ga je op onderzoek uit en weet je collega's mee te nemen in de ontwikkelingen.
 • Geef je uitvoering aan de verschillende elektronische processen die betrekking hebben op de relevante zorgvormen: DBC, WMO, Jeugdwet, WLZ en justitieel.
 • Ben je, samen met collega expert medewerkers en applicatiebeheerders en ben je kartrekker als het gaat om het verbeteren van processen en procedures: je zorgt voor het up-to-date houden van de werkprocessen en de procedures i.r.t. nieuwe en/of gewijzigde eisen en richtlijnen.
 • Geef je, in het team, uitvoering aan het proces rondom het elektronische berichtenverkeer, (beschikkingen en indicaties) en tijdige en correcte declaratie van alle zorgvormen, zoals de DBC, de WMO, de Jeugdwet, WLZ en justitieel. Hiervoor heb je contacten intern, maar ook extern.

Dit breng je mee

 • Je bent een stevige persoonlijkheid die open en transparant communiceert en werkt: je weet hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden en ziet de mogelijkheden.
 • Plannen en organiseren gaat je van nature goed af waarbij de focus ligt op zowel externe- als interne klantgerichtheid.
 • Je levert een bijdrage aan de vernieuwing en verbetering van het afdelingsbeleid. Het gedreven team wil graag jou als nieuwe collega, om mee samen te werken en om verder te groeien. Neem je eigen specialiteit en ervaring mee en verrijk dit team, waar hard werken en humor hand in hand gaan.

En verder:

 • Een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.
 • Nauwkeurigheid, interesse in administratieve processen en onderliggende regelgeving, enthousiasme om te leren en iets nieuws aan te pakken.
 • Ervaring met administratie binnen een zorgorganisatie; Kennis van en ervaring met een EPD, zoals USER Alta en met Excel.

 

Dit bieden wij

Je krijgt een mooi salaris, zoals dat is afgesproken in de cao GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 45. Het maximale, bruto salaris bedraagt € 3.326,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een cao-salarisstijging van 2,1% in de periode tot en met 1 juni 2021, zoals omschreven in de CAO-GGZ.
 • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
 • De mogelijkheid op een eenvoudige manier te werken aan je eigen ontwikkeling door middel van onze digitale omgeving waar je onbeperkt gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
 • Deelname aan de FiscFree-regeling van Tactus: schaf voordelig een nieuwe elektrische fiets, computer, telefoon of tablet aan of sport met korting.
 • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je op onze website.

Wil je eerst meer weten, neem dan contact op met Sandra Degen, manager, tel.nr. 06 – 220 920 02 of s.degen@tactus.nl).

Type Vacature
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Deventer, locatie Keulenstraat - Hoofdkantoor
Postcode 7418ET
Stad Deventer
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Sandra Degen, manager, tel.nr. 06 – 220 920 02 of s.degen@tactus.nl
Functie(s) Medewerker medische administratie
Secretaresse
Publicatiedatum 09-10-2020
Ingangsdatum 9 oktober 2020
Reageer voor 24-10-2020
Nummer 55282
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever.

Net als andere verslavingszorginstellingen streven ook wij naar rookvrij worden. Diverse verslavingszorginstellingen kijken bij elkaar hoe ze dit het beste kunnen doen. Ook intern wordt per voorziening en in goed overleg met de locaties op een rij gezet hoe we kunnen streven naar rookvrij worden. Het rookvrij beleid geldt al voor medewerkers van Tactus.

Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg