Expertplanner
's Heeren Loo Oost-Nederland

Zorg jij voor een efficiënte, scherpe planning én inzet van personeel? Stuur je bij waar nodig? Kun jij het management (ook ongevraagd) goed adviseren en kun je snel schakelen? Dan is dit jouw kans!

Waar ga je werken?
's Heeren Loo ondersteunt mensen met een (verstandelijke) beperking. De organisatie biedt door heel Nederland hulp, van ondersteuning aan huis tot intensieve 24-uurs opvang op woonlocaties. Bijna 13.000 cliënten met een verstandelijke beperking krijgen zorg en ondersteuning van 's Heeren Loo. Circa duizend teams zetten zich elke dag in voor het welzijn van de cliënt!

De afdeling waar je voor gaat werken is het Plan- en Flexbureau in Apeldoorn, deze is verantwoordelijk voor de continuïteit van het zorgproces, door de inzet van zorgprofessionals.

Hoe ga je helpen?
Je bent hét aanspreekpunt voor medewerkers en managers. Je coördineert, organiseert en plant de inzet van medewerkers om een optimale en verantwoorde personele bezetting te realiseren. Met jouw expertise zorg je ervoor dat de medewerkers zijn ingepland conform afspraken, wetgeving en aanvragen. Verder heb je een signaalfunctie, waarbij je tekorten en knelpunten in de bezetting binnen jouw organisatieonderdeel inzichtelijk maakt en de voortgang in de processen bewaakt. Ook zorg je dat de medewerkers tijdig en volledig zijn geïnformeerd en voer je gesprekken met de teams op de locaties en de managers over capaciteit en dienstroosterplanning.

Je ontwikkelt, plant en beheert de dienstroosters, gebaseerd op de cliëntvraag, waarbij je rekening houdt met de beleidskaders van de organisatie, wetgeving en belangen van medewerkers met als doel: zorgen voor de juiste persoon, op het juiste moment, op de juiste plaats.

Dit bieden wij
 • Een vast contract van 28-32 uur per week.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2381,- tot maximaal € 3452,- (FWG 45) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Jaarlijks een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33% en PBL-uren naast de wettelijke vakantie-uren.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden in je vak met trainingen en scholing.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
Dit ben jij
Je beschikt over een afgeronde opleiding op hbo denk- en werkniveau, wellicht aangevuld met een opleiding voor personeelsplanning (Dehora). Bij voorkeur heb je meerdere jaren ervaring op het gebied van personeelsplanning en planningsprogramma's en je hebt affiniteit of werkervaring in de zorg.

Daarnaast:
 • ben je cijfermatig en analytisch sterk onderlegd.
 • beschik je over organisatietalent en ben je initiatiefrijk.
 • weet je van aan- en doorpakken en weet je het glas altijd halfvol te zien.
 • kun je heldere adviezen geven in personeels- en formatievraagstukken.
 • heb je een veerkrachtige houding en weet je deze ook bij je collega's te activeren.
 • ben je bereid in het weekend een bereikbaarheidsdienst te draaien.
Sollicitatieprocedure
Ben je enthousiast over deze vacature? Solliciteer dan direct!

Voldoe je niet aan bovenstaande functie-eisen, maar denk je wel passend te zijn, aarzel dan zeker niet om ook te solliciteren.

Heb je eerst nog vragen of wil je wat meer weten over de vacature of over ons, bel dan met onze recruiter, Pamela op: 06-12 80 44 09

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Apeldoorn
Postcode 7325 BA
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd Full time
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Administratief medewerker
Managementassistent
Medewerker Zorgadministratie
Secretaresse
Secretarieel medewerker
Secretaresse directie/managementassistent
Publicatiedatum 11-05-2022
Reageer voor 11-05-2023
Nummer 110812

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland