Facilitair assistent, Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

Voor het Carintreggeland Huis Herinckhave te Hengelo zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega. We hebben behoefte aan initiatiefnemers, meedenkers, doordenkers en aanpakkers. Professionals die van zorgen hun vak hebben gemaakt omdat ze, net als wij, van mensen houden. Wij verlenen zorg op de Carintreggeland manier: passende zorg en individuele ondersteuning. De klant houdt de regie, jij het initiatief. Zo bieden we onze klanten op maat gemaakte hulp en ondersteuning die hij of zij verdient.

Onze manier van zorgen en verzorgen spreekt je aan. Je bent uit het juiste, bijzondere hout gesneden om dit echte werk aan te kunnen. Daarom zoeken we jou.

Het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden van algemene aard in de algemene ruimtes. Je verricht zo nodig eenvoudige ondersteunende logistieke/facilitaire werkzaamheden. Naast ondersteunen bij het verzorgen van de maaltijd, een krantje lezen met de bewoners of het spelen van een spelletje; zo draag je bij aan een gezellige sfeer in de de woning. Dat maakt jou bijzonder.

Jij bent

  • Initiatiefrijk, flexibel en communicatief
  • Zelfstandig en een uitstekende samenwerker
  • Humor en daadkracht

Wij bieden

  • Een uitdagende plek in een open, dynamisch bedrijf
  • Uitstekende groeimogelijkheden
  • Samenwerking in professionele zorgteams
  • Beloning volgens CAO VVT FWG 15
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Bijzonderheden

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 19-116
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis Herinckhave
Postcode 7557KE
Stad Hengelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Corrie Holthuis, e-mail: c.holthuis@carintreggeland.nl of met Maureen Peters, e-mail: m.peters-pleiter@carintreggeland.nl
Functie(s) Medewerker facilitair
Publicatiedatum 19-09-2019
Reageer voor 26-11-2019
Nummer 45717

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland