Facilitair Beheerder
Frion

In deze omgeving kom je werken

Het verder optimaliseren van de huisvesting voor de cliënten van Frion is in volle gang. Hier komt voor de afdeling huisvesting & facilitair het nodige bij kijken. Samen met de collega’s van huisvesting & facilitair ben jij er verantwoordelijk voor alles rond huisvesting zo soepel mogelijk te laten verlopen voor de cliënten en collega’s. Je hebt een belangrijke rol in de coördinatie en het oplossen van huisvesting gerelateerde (ver)storingen op de woon- en dagbestedingsgroepen. Ook het plannen, organiseren en begeleiden van verhuizingen en alles wat daar bij komt kijken, is onderdeel van de functie.
 
Eén van de twee huidige facilitair beheerders gaat over een aantal jaar met pensioen. Omdat deze facilitair beheerder eveneens het hoofd BHV van Frion is, ligt er op het vlak van BHV ook zeker een kans voor jou.
 

Hoe ziet de rol er uit

Als facilitair beheerder:
 • Heb je inzicht in en bewaak je processen die betrekking hebben op het beheer & onderhoud van het vastgoed;
 • Ben je nauw betrokken bij het ontwikkelen en realiseren van nieuwbouwprojecten;
 • Ben je op het vlak van huisvesting & facilitair in staat om de zorgvraag te vertalen in een passende oplossing;
 • Vorm je de schakel tussen de verschillende in- en externe belanghebbenden en houdt je rekening met alle belangen (zoals die van de cliënten, verwanten, collega’s, medezeggenschapsraden en leveranciers);
 • Je signaleert huisvesting gerelateerde knelpunten die impact hebben op het verlenen van zorg en komt met verbetervoorstellen;
 • Escaleer je tijdig wanneer nodig;
 • Haak je collega’s proactief aan bij de voortgang van werkzaamheden.

 

Wat vragen wij

 • Je hebt een opleiding gevolgd op HBO-niveau;
 • Je hebt ervaring met het organiseren / coördineren van beheer & onderhoud van onroerend goed (eis) bij voorkeur in de zorg;
 • Je bent proactief, ondernemend en betrouwbaar;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kan makkelijk schakelen naar verschillende communicatieniveaus (bijvoorbeeld cliënten, verwanten, collega’s en samenwerkingspartners);
 • Je toont veerkracht in de uitvoering van je werk en weet je hoofd koel te houden in de waan van de dag;
 • Kennis van of meer dan gemiddelde interesse in BHV is zeker een pré.

 • Een team van enthousiaste collega’s die erg blij zullen zijn met jou als collega;
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 50;
 • 8,33% eindejaarsuitkering én 8% vakantiegeld;
 • Afhankelijk van jouw competenties en ervaring behoort een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden;
 • De mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Flexibel arbeidsvoorwaardenpakket (met onder andere een fietsplan, fiscale uitruil reiskosten, korting op verzekeringen).
Handig om te weten: De gesprekken worden gepland op maandag 22 augustus 2022. Zou je hiermee alvast rekening willen houden met je agenda?

Over Frion

Frion biedt ondersteuning aan kinderen, volwassen en ouderen met een lichte, matige en ernstige verstandelijke beperking in de regio Noordwest Overijssel. Frion wil talent (h)erkennen, bijdragen aan een goed leven, zorgen voor mooi werk, en professionele ontwikkeling ondersteunen. Zowel voor cliënten als medewerkers. Bijna 1.000 cliënten maken op verschillende manieren gebruik van de ondersteuning van Frion. Denk hierbij aan logeren, buitenschoolse opvang, begeleiding in je eigen huis, in de klas, dagbesteding, werken en wonen bij Frion. Achter hen staan rond de 1000 professionals.
 
 
Geïnteresseerd?
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Tevens geven wij geen toestemming om de vacature (automatisch) te plaatsen op externe vacaturesites.
 
Type Vacature
Organisatie Frion
Locatie Verschillende locaties, Zwolle
Postcode 8021ET
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
Functie(s) Medewerker facilitair
Publicatiedatum 20-06-2022
Reageer voor 16-08-2022
Nummer 111865
Doorsturen Bekijk PDF

Frion

Frion richt zich op een breed pakket aan zorg en dienstverlening ter ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.Het werkgebied van Frion is Zwolle en Noordwest-Overijssel. Naast een omvangrijk aanbod van wonen en dagbesteding in alle leeftijdsgroepen is er ondersteuning bij crisisopvang en ambulante zorg. In totaal maken circa 950 cliënten gebruik van deze diensten. Er werken 1050 medewerkers bij Frion. Frion heeft als missie: je eigen leven leven, samen met Frion je mogelijkheden en kansen benutten, ondernemen in mens en werk. Frion wil samen met de cliënt zijn mogelijkheden en kansen optimaal benutten in relatie tot de mogelijkheden van de organisatie. Dit betekent dat Frion keuzes biedt. Frion is een partner in zowel het wonen als werken van mensen met een verstandelijke beperking. Op beide gebieden gebeurt er veel. Frion onderneemt. Op website www.frionzorg.nl kunt u lezen wat Frion zoal doet en hoe Frion werkt.

Meer over Frion