Facilitair Coördinator
Livio

Functieomschrijving

Livio zoekt een ondernemende Facilitair Coördinator voor 36 uur per week. 

Livio is werkzaam op het terrein van zorg, wonen en gezondheid. In hoofdzaak betreft dit zorg aan huis (verzorging, verpleging en begeleiding bij klanten thuis), verpleeghuiszorg en reguliere zorg in meer beschermde woonvormen, alsmede de zorg voor lichamelijk gehandicapten. Livio gaat uit van eigen regie van de cliënt vanuit een wijkgerichte benadering en in alle opzichten toegankelijk voor de cliënt.

De functie van Facilitair Coördinator (FC) is een uitdagende functie, waarbij je meewerkt aan het ontwikkelen en implementeren van het beleid van Livio. Op de eigen locatie is de FC verantwoordelijk voor alle facilitaire processen die bijdragen aan een gastvrije woon- leef- en werkomgeving. De FC zorgt voor het operationeel aansturen van de facilitaire diensten op locatie. Daarnaast levert de FC een bijdrage aan de eigen regie van de cliënt en ondersteunt de FC de professioneel georganiseerde teams op locatie.

Jouw verantwoordelijkheden

 • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor cliënten, bezoekers en medewerkers op de locatie. Mensen weten je te vinden en je werkt graag in een omgeving waar geen dag hetzelfde is.
 • De werkzaamheden bestaan uit het coördineren, plannen en functioneel taakgericht aansturen van collega’s. 
 • Je bent de oren en ogen van het facilitair bedrijf op locatie. Je hebt een pro-actieve houding ten aanzien van het signaleren en rapporteren van zaken die verbeterd kunnen worden.
 • Je geeft mede vorm aan en ziet toe op de beleidsconforme bedrijfsvoering ten aanzien van de bedrijfsprocessen. Uitgangspunt is een optimale dienstverlening aan cliënten, medewerkers en bezoekers.
 • Je bewaakt de voortgang en de kwaliteit van de facilitaire diensten op de locatie.
 • Je onderhoudt contacten met leveranciers en externe relaties. 
 • Je lost problemen met betrekking tot de dagelijkse werkuitvoering zelfstandig op en treedt ad hoc op in onvoorziene situaties.
 • Je ziet toe op het conform wet- en regelgeving (zoals HACCP-voorschriften, arbo- en veiligheid en interne richtlijnen en procedures) uitvoeren van de werkzaamheden en signaleert onveilige situaties op de locatie.
 • Je stemt de dienstverlening af op de visie van Livio (Mijn Plan).

Vereisten

 • Je beschikt over vakkennis en werkervaring op gebied van hospitality en facilitaire dienstverlening op HBO niveau. 
 • Je hebt kennis van en ervaring met het aansturen van medewerkers.
 • Je beschikt over sociale vaardigheden als tact, kunnen luisteren en kunnen stimuleren en motiveren.
 • Initiatief, beoordelingsvermogen en vindingrijkheid zijn vereist bij het oplossen van voorkomende problemen.
 • Volharding, geduld en doorzettingsvermogen zijn vereist bij het tijdig en correct doen uitvoeren van de werkzaamheden in de voorzieningen.
 • Je houdt ontwikkelingen binnen het vakgebied bij en adviseert de teammanager over toepassingsmogelijkheden.

Inschaling

De inschaling is conform CAO VVT, afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal € 2500,- en maximaal € 3265,-aangevuld met een 13e maand en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden.

De arbeidsovereenkomst wordt eerst voor één jaar aangegaan. Bij goed functioneren wordt aansluitend een vast dienstverband geboden.

Het kunnen overhandigen van een VOG is een voorwaarde. De gesprekken zullen gepland worden op 27 augustus.

 

 

Type Vacature
Organisatie Livio
Locatie Livio
Postcode 7511AL
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 27-07-2020
Reageer voor 17-08-2020
Ingangsdatum 27-07-2020
Nummer 53742
Doorsturen Bekijk PDF

Livio

Samen gaan we zorgen voor meer leefplezier bij Livio! En met samen bedoelen we cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en collega’s. Bij Livio of in de wijk, dat maakt niets uit. Ondanks ziekte, beperkingen of ongemakken wil Livio mensen helpen leefplezier te ervaren. Wij geloven er namelijk in dat leefplezier het leven zinvoller maakt. Livio biedt diensten en producten op het gebied van zorg, wonen en gezondheid. Alleen door een nauwe samenwerking tussen Livio collega’s, mantelzorgers en vrijwilligers kunnen we de beste invulling geven aan de interesses en behoeften van de cliënt. Met de opgedane kennis over de benodigde zorg en gewenste invulling van het welbevinden, kunnen we ons nog meer richten op het ervaren van leefplezier (door middel van belevingsgerichte of persoonsgerichte zorg). Daarnaast is het voor de familie van de cliënt fijn om te weten hoe ook zij een gerichte bijdrage aan het leefplezier van hun naaste kunnen leveren, maar daarbij kunnen rekenen op heldere, transparante ondersteuning vanuit Livio. De kernwaarden van Livio zijn: • Toewijding • Professionaliteit • Verantwoordelijkheid Livio. We zijn er wanneer nodig.

Meer over Livio