Facilitair Coördinator met aandachtsgebied Eten en Drinken
Noorderboog

Ben jij die kwaliteitsgerichte en enthousiaste Facilitair Coördinator die wij zoeken?

Ben jij diegene die van aanpakken weet? En wil jij de verantwoordelijkheid op je nemen om de dienstverlening op het gebied van onder andere voeding binnen onze organisatie op je te nemen? Dan ben je van harte welkom om ons team als Facilitair Coördinator met aandachtsgebied Eten en Drinken te versterken!

Waar kom je te werken?

Zorggroep Noorderboog biedt verpleging, verzorging, behandeling en thuiszorg. De kracht van Noorderboog is het besef dat samenwerking de sleutel is tot succes. Noorderboog wil mensen met een intensieve zorgvraag ondersteunen om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen.

Je maakt deel uit van de afdeling Dienstverlening van de organisatie die bestaat uit vakbekwame mensen. Met elkaar zorgen jullie ervoor dat de organisatie de ruimte heeft om cliënten van de juiste zorg te voorzien, waardoor wordt bijgedragen aan het welbevinden van de cliënt. Hierdoor behouden cliënten zoveel mogelijk zelf de regie over hun eigen leven. Je ontvangt in deze functie leiding van de manager Dienstverlening.

Wat ga je precies doen?

Als facilitair coördinator heb jij onder andere als aandachtsgebied voeding, koffievoorzieningen en kassasystemen voor alle locaties van Noorderboog. Je begeleidt diverse projecten op het gebied van horeca en facilitair. Je denkt bijvoorbeeld mee over een aanpassing bij een brasserie op een locatie van Noorderboog. Een onderdeel van jouw functie is het contact en de afspraken maken met leveranciers. Ook beoordeel je de leveranciers samen met de afdeling Inkoop aan de hand van SLA's. Je analyseert constant de gebeurtenissen op locaties en jij ziet wat er aan goederen of diensten ontbreekt en wat er veranderd of toegevoegd kan worden om te verbeteren.

Wat vragen wij van je?

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau; 
  • Je hebt relevante werkervaring in een functie binnen een facilitaire dienst en op het gebied van voeding (eten en drinken);
  • Je hebt kennis van het facilitaire vakgebied, hard- en/of soft services en projectmanagement; 
  • Je hebt ervaring met managen van facilitaire projecten en het implementeren en beheren van kassasystemen en bent bekend met KPI's en SLA's;
  • Je hebt organisatiesensitiviteit, goede sociale vaardigheden en een commerciële houding; 
  • Je bent in staat om organisatorische zaken zelf op te lossen. Daarnaast is verbinding met het team en het primaire proces van groot belang;
  • Je bent klantgericht, resultaatgericht en kwaliteitsgericht; 
  • Je bent betrouwbaar, flexibel en hebt verantwoordelijkheidsgevoel. 

Wat bieden wij je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van Facilitair Coördinator met aandachtsgebied Eten en Drinken wordt momenteel gewaardeerd in het FWG proces. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Sebastiaan Verlaan, manager Dienstverlening, op telefoonnummer 06 - 11 52 42 36.

Tijd voor een kennismaking?

Stuur dan je sollicitatie voorzien van motivatie en cv vóór 6 december 2021 naar ons toe. Dit kan via onze werken-bij website: https://werkenbij.noorderboog.nl/

Vergeet niet het privacy reglement te accepteren.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het inwinnen van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123457073
Organisatie Noorderboog
Locatie Alle locaties van Zorggroep Noorderboog
Postcode 7944 AV
Stad Meppel
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Sebastiaan Verlaan - 06 - 11 52 42 36
Functie(s) Manager Facilitaire dienst
Publicatiedatum 23-11-2021
Ingangsdatum op korte termijn
Reageer voor 06-12-2021
Nummer 73087
Doorsturen Bekijk PDF

Noorderboog

Noorderboog biedt professionele en persoonsgerichte zorg en ondersteuning voor alle ouderen en iedereen met ouderenproblematiek. Wij dragen bij op alle vlakken van gezondheid en welbevinden. Het accent ligt op het versterken van de eigen regie, wat het leven betekenis geeft.

Noorderboog is de totaalaanbieder van ouderenzorg in de regio. Bij Noorderboog werken ruim 1800 medewerkers en ongeveer 1100 vrijwilligers. Het werkgebied van Noorderboog ligt binnen Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel, met als kerngemeenten Meppel, De Wolden, Westerveld, Steenwijkerland en Staphorst.

Meer over Noorderboog