Facilitair Manager regio Oost
Leger des Heils regio Oost

Functieomschrijving

Het organiseren en aansturen van facilitaire diensten, het organiseren van projecten, verbouwingen, verhuizingen en evenementen; de Facilitaire Dienst is hierin een belangrijke spin het web. Een prettige en veilige woon- en werkomgeving voor onze deelnemers en medewerkers vinden we belangrijk. Ruim 30 woon- en werklocaties van het Leger des Heils Regio Oost vallen onder haar beheer.

Regievoering
Als Facilitair Manager ben je verantwoordelijk voor het brede scala aan diensten en projecten die nodig zijn voor goed facilitair beheer van de locaties. Hierin werk je nauw samen met de specialisten en projectleiders van de landelijke afdeling Vastgoed, Inkoop en Facility Management (VIF). Planning, budgetramingen en het opstellen van kwaliteitsnormen en acceptatiecriteria zijn belangrijke tools die je gebruikt om de regie in handen te  houden en de kwaliteit te borgen en de kosten te beheersen. Om de diensten op het gewenste niveau te leveren weet je bij je teamleden hun kwaliteiten te benutten en door te ontwikkelen. Daarnaast stem jij met de interne opdrachtgevers de beschikbaarheid van jouw medewerkers af. Ook verbind je je proactief met andere stakeholders om wensen en verwachtingen te peilen. Waar nodig zet je jouw eigen creativiteit en deskundigheid in om te adviseren en oplossingen aan te dragen. Vanzelfsprekend zorg jij voor een tijdige terugkoppeling van de voortgang aan alle betrokkenen en stuur je bij daar waar nodig.

Sparringpartner
In dit alles ben je een belangrijke sparringpartner voor directie en regiomanagement waarbij je monitort of de dienstverlening bijdraagt aan het bereiken van de lange termijndoelstellingen. Omdat jij altijd voor kwaliteit gaat, stimuleer jij binnen je eigen team de vakinhoudelijke en procesmatige deskundigheidsbevordering.

Het team
Het team bestaat uit professionele medewerkers en afgelopen periode is gewerkt aan een herinrichtingsplan van deze dienstverlening welke komende periode nog verder gaat worden uitgerold.

Functie eisen

 • Je hebt een Hbo-opleiding afgerond in een passend vakgebied
 • Je hebt ervaring opgedaan in deze rol
 • Je gedijt goed in rol waarin je te maken hebt met diversiteit, verschillende belangen, hectiek en kunt goed schakelen op zowel tactisch als strategisch niveau
 • Jij stelt het belang van het primair proces, de klant voorop
 • Je bent procesgericht en zorgt voor een gestroomlijnde operatie
 • Managen en samenwerken zijn jouw kerncompetenties
 • Lange termijn ontwikkelingen vertaal jij naar dagelijkse prioriteiten
 • Jouw dienend leiderschap boeit en verbindt.

Je bent christen en kunt aangeven wat dit voor jou betekent. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op www.legerdesheils.nl/identiteit

 

Inschaling

Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je ook veel kunt leren.

Daarnaast bieden wij je:

 • Een afwisselende en verantwoordelijke functie voor 36 uur per week
 • Een werkomgeving waarin hard wordt gewerkt met en door enthousiaste collega’s
 • Salaris conform CAO Sociaal Werk schaal 10 (min. € 3.221,- tot max. € 4.830,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek).
 • In eerste instantie een contract voor een jaar met de intentie om daarna een vast dienstverband aan te gaan.
 • Volledige reiskostenvergoeding als je met het OV reist, een fietsregeling met extra reiskostenvergoeding als je gaat fietsen en een kilometervergoeding als je met de auto reist (afhankelijk van je reisafstand en werkdagen).
 • Vakantietoeslag van 8% per jaar
 • Eindejaarsuitkering van 8,3%
 • 170 verlofuren per jaar o.b.v. een 36-urig dienstverband. Daarnaast heb je recht op maximaal 36 vitaliteitsuren die je opbouwt afhankelijk van je leeftijd.
 • Diverse overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsregeling en een loopbaanbudget die je maandelijks opbouwt en kan inzetten voor je eigen ontwikkeling
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn.

Daarnaast hebben we een aantrekkelijk en passend aanbod van trainingen en opleidingen via onze LdH Academie, gericht op jouw werkgebied

Bijzonderheden

Over het Leger des Heils

Doorgaan waar anderen stoppen. Samen strijden voor de meest kwetsbare mensen in onze samenleving. Werken met passie en impact, vanuit ons christelijke geloof. Dat is werken bij het Leger des Heils. Als Leger des Heils W&G regio Oost helpen wij kwetsbare mensen in de maatschappij: de mensen zonder helper. Onze 560 medewerkers en 225 vrijwilligers zetten zich in om jaarlijks 2.700 hulpvragers te ondersteunen. Dat doen we middels jeugdhulpverlening, pleegzorg, ambulante begeleiding, kindercoaching, begeleiding van zwerfjongeren, woonbegeleiding, beschermd wonen, verpleging en verzorging, palliatieve zorg en verslavingszorg.

 

Wil je meer weten over het Leger des Heils neem dan eens een kijkje op www.legerdesheils.nl of www.legerdesheils.nl/oost

 

Interesse en contact

Is dit dé baan voor jou? Laat het ons weten en reageer via de button ‘Solliciteer direct’ bij de vacature op https://www.legerdesheils.nl/vacatures/vacature/facilitair-manager-regio-oost-v168484

De vacature staat open tot we de juiste kandidaat gevonden hebben.

Wil je meer informatie, bel dan naar Gerdien Groen (Directeur Bedrijfsvoering) tel. 06-2552 7277. Zij zal je graag meer vertellen over deze vacature.

Heb je vragen over de procedure, dan kan je contact opnemen met Marja Hartkamp (Recruiter regio Oost) tel. 06-12407703 (bereikbaar op di/do/vr.morgen)

 

 

Ter info:

 • Conform het Werving en Selectiebeleid van St. Leger des Heils W&G hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang op deze vacature.
 • Screening en het opvragen van referenties kan onderdeel uitmaken van de procedure.
 • Het kunnen verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is noodzakelijk. De kosten hiervoor worden vergoed.

 

Type Vacature
Intern nummer 62-2022
Organisatie Leger des Heils regio Oost
Locatie Bedrijfsbureau Leger des Heils W&G regio Oost
Postcode 7339 GK
Stad Ugchelen
Werkveld Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO CAO Sociaal Werk
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Gerdien Groen, directeur bedrijfsvoering 06-25527277
Functie(s) Manager Facilitaire dienst
Publicatiedatum 11-08-2022
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 10-10-2022
Nummer 113245

Leger des Heils regio Oost

Als Leger des Heils Oost helpen wij kwetsbare mensen in de maatschappij. Onze 650 medewerkers en 225 vrijwilligers zetten zich in om jaarlijks 2.700 hulpvragers te ondersteunen. Dat doen we middels jeugdhulpverlening, pleegzorg, ambulante begeleiding, kindercoaching, begeleiding van zwerfjongeren, woonbegeleiding, beschermd wonen, verpleging en verzorging, palliatieve zorg en verslavingszorg. Het kantoor van Leger des Heils Oost is gevestigd in Ugchelen waarin allerlei ondersteunende diensten samenwerken.

Meer over Leger des Heils regio Oost