Facilitair medewerker C Omnizorg in Apeldoorn
Riwis Zorg & Welzijn

Functieomschrijving

Omnizorg is een bijzonder pand in het centrum van Apeldoorn waar 3 organisaties (Tactus, RIWIS en Iriszorg) samenwerken. We zetten ons in voor rehabilitatie en herstel van dak- en thuislozen met verslavings en- of psychiatrische problematiek. Onze missie is mensen een veilige plek bieden waar ze kunnen werken aan hun herstel. Gelijkwaardigheid en het weer actief krijgen  sluiten goed aan bij de doelgroep die zich binnen het pand bevindt.

De functie
Als facilitair medewerker C ben je verantwoordelijk voor de huishoudelijke werkzaamheden op de afdeling Wonen binnen Omnizorg.

Jij draagt zorg voor de leefomgeving op de afdeling samen met een team van woonbegeleiders, maar ook met de mensen die er wonen. Je ondersteunt daar waar kan de bewoner met het weer leren op orde houden van zijn kamer, of dit overneemt wanneer hij dit even niet kan. Daarbij werk je nauw samen met de persoonlijk begeleiders van het team Wonen.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Lijkt het je leuk en uitdagend om met deze specifieke doelgroep te werken, vind je het leuk om onderdeel van een team te zijn en beschik je daarnaast over praktijkkennis en werkervaring op VMBO niveau 2, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Inschaling

Wij bieden

  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 20 (min. € 1.638,- / max. € 2.407,- bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Bijzonderheden

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 21 juni a.s. via de button 'Solliciteren' via de vacature op onze website: https://werkenbij.riwis.nl/vacature-algemeen-2/facilitair-medewerker-c-voor-omnizorg-in-apeldoorn

Let op: niet solliciteren via de button onderaan deze pagina!

Type Vacature
Organisatie Riwis Zorg & Welzijn
Locatie Omnizorg
Postcode 7311NT
Stad Apeldoorn
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij ziekte
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Dieke Schrijver, operationeel manager, telefoonnummer 06-23219050
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Medewerker facilitair
Publicatiedatum 31-05-2021
Ingangsdatum 1juli 2021
Reageer voor 21-06-2021
Nummer 68583
Doorsturen Bekijk PDF

Riwis Zorg & Welzijn

Riwis ondersteunt mensen met psychische, sociale of lichamelijke beperkingen bij een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven. Riwis biedt verzorging en verpleging, thuiszorg, GGZ-begeleiding en diensten op het gebied van welzijn aan jongeren, gezinnen, volwassen en ouderen in de regio’s rondom Apeldoorn, Vaassen, Epe, Voorst, Twello, Brummen, Eerbeek, Doetinchem, Gendringen en Terborg. De visie van Riwis: voor mensen zoals jij en ik. Ieder mens kan in de situatie komen dat hulp van Riwis noodzakelijk is. Riwis biedt mensen ondersteuning die je zelf zou willen krijgen als je in dezelfde kwetsbare omstandigheden zou verkeren. De organisatie werkt op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat Riwis er met volle aandacht en onvoorwaardelijk met passie voor mensen is en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Riwis wil haar visie bereiken door net zo goed te kijken naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Het doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. Riwis maakt mensen bewust wat daar voor nodig is en helpt ze dat te bereiken samen met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Daarbij richt zij zich op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). Riwis vertrouwt ook in het eigen kunnen van haar medewerkers. Riwis biedt hen de ruimte zaken goed en snel te regelen in het belang van cliënten. Binnen de organisatie begeleiden en verzorgen ruim 700 medewerkers, 200 vrijwilligers en tientallen stagiaires meer dan 1000 cliënten.

Meer over Riwis Zorg & Welzijn