Facilitair medewerker D in Apeldoorn
Riwis Zorg & Welzijn

Functieomschrijving

Omnizorg
Omnizorg is er voor mensen met een verslaving of psychiatrische problematiek die dak- of thuisloos zijn geraakt en/of een combinatie aan problemen hebben. Het bijzondere gebouw van Omnizorg staat aan de Stationsstraat in Apeldoorn. In het pand zijn allerlei verschillende functies ondergebracht voor opvang, behandeling, zorg, wonen en werk. Rehabilitatie is de grondgedachte van Omnizorg Apeldoorn, hiervoor hanteren we de methodiek “krachtwerk” waarin herstel van maatschappelijke waarden en het leggen van contact het vertrekpunt zijn.

De functie

Als facilitair medewerker D locatie Omnizorg ben je verantwoordelijk voor het verrichten van ondersteunende dienstverlenende werkzaamheden in de keuken, o.a. het bereiden van maaltijden. Je werkt met name vroege diensten (vanaf 07.00 uur), inclusief de weekenden.

Functie eisen

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over praktische vakkennis op VMBO niveau 2, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Inschaling

Wij bieden

  • Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je arbeidsovereenkomst na een jaar omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ De functie is ingedeeld in FWG 15 (min. € 1.608,- / max. € 2.265,- bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Bijzonderheden

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 12 mei a.s. via de button 'Solliciteren' via de vacature op onze website: https://werkenbij.riwis.nl/vacature-algemeen-2/facilitair-medewerker-d-in-apeldoorn

Let op: niet solliciteren vis de button onderaan deze pagina!

Type Vacature
Organisatie Riwis Zorg & Welzijn
Locatie Omnizorg
Postcode 7311NT
Stad Apeldoorn
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Dieke Schrijver 0623219050
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Keukenassistent
Publicatiedatum 29-04-2021
Ingangsdatum 1 juni 2021
Reageer voor 12-05-2021
Nummer 67861
Doorsturen Bekijk PDF

Riwis Zorg & Welzijn

Riwis ondersteunt mensen met psychische, sociale of lichamelijke beperkingen bij een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven. Riwis biedt verzorging en verpleging, thuiszorg, GGZ-begeleiding en diensten op het gebied van welzijn aan jongeren, gezinnen, volwassen en ouderen in de regio’s rondom Apeldoorn, Vaassen, Epe, Voorst, Twello, Brummen, Eerbeek, Doetinchem, Gendringen en Terborg. De visie van Riwis: voor mensen zoals jij en ik. Ieder mens kan in de situatie komen dat hulp van Riwis noodzakelijk is. Riwis biedt mensen ondersteuning die je zelf zou willen krijgen als je in dezelfde kwetsbare omstandigheden zou verkeren. De organisatie werkt op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat Riwis er met volle aandacht en onvoorwaardelijk met passie voor mensen is en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Riwis wil haar visie bereiken door net zo goed te kijken naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Het doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. Riwis maakt mensen bewust wat daar voor nodig is en helpt ze dat te bereiken samen met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Daarbij richt zij zich op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). Riwis vertrouwt ook in het eigen kunnen van haar medewerkers. Riwis biedt hen de ruimte zaken goed en snel te regelen in het belang van cliënten. Binnen de organisatie begeleiden en verzorgen ruim 700 medewerkers, 200 vrijwilligers en tientallen stagiaires meer dan 1000 cliënten.

Meer over Riwis Zorg & Welzijn