Facilitair Medewerker
Noorderboog

Word jij blij van schoonmaken en zorg jij ervoor dat alles er netjes uit ziet?

Werk je secuur en heb jij oog voor detail? Dan ben je van harte welkom om ons team als facilitair medewerker te versterken!

Waar kom je te werken?

Woonzorgcentrum Irene: Heel centraal aan de rand van het gezellige en levendige centrum van Meppel, maar tegelijkertijd in het groen met een schitterend uitzicht over het riviertje “De Reest”. Het woonzorgcentrum ligt op tien minuten lopen van het station van Meppel, waarbij de route door het mooie Wilhelminapark loopt. Woonzorgcentrum Irene is dus met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Daarnaast ligt de locatie nabij de A28 en A32, en is dus ook met de auto goed te bereiken.

Wat ga je precies doen?

Jij bent diegene die de schoonmaakwerkzaamheden en werkzaamheden van algemene aard verricht. Je maakt de appartementen van de bewoners schoon, zorgt ervoor dat de algemene ruimten schoon en netjes zijn, verzamelt het afval en doet overige voorkomende schoonmaakwerkzaamheden.

Wat vragen we van je?

  • Je beschikt over minimaal vmbo werk- en denkniveau;
  • Je beschikt over praktische ervaring op het gebied van schoonmaken;
  • Je bent beschikbaar in de ochtenden, middagen en een deel van de avond (ook weekenddiensten);
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar zeker ook in teamverband;
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden en communiceert prettig;
  • Je bent hulpvaardig, een doorzetter, ordelijk en nauwkeurig;
  • Je ziet wat nodig is en kunt makkelijk schakelen als de situatie daar om vraagt.

Wat bieden we je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.
 
Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van Facilitair medewerker is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 15 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Greet Hegen-Bosch, leidinggevende zorg- en dienstverlening, bereikbaar op telefoonnummer 06 - 83 52 47 12.

Tijd voor een kennismaking?

Stuur dan je sollicitatie, voorzien van motivatie en cv, vóór 09-08-2022 a.s. naar ons toe. Vergeet niet het privacy reglement te accepteren.
 
Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het inwinnen van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.
 
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.
 
Bij voldoende sollicitaties bestaat de kans dat de vacature eerder dan einddatum van de website wordt gehaald.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123457278
Organisatie Noorderboog
Locatie Irene
Postcode 7941 ES
Stad Meppel
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Vmbo
Arbeidstijd Part time
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Greet Hegen-Bosch, leidinggevende zorg- en dienstverlening: 06 - 83 52 47 12.
Functie(s) Medewerker facilitair
Publicatiedatum 26-07-2022
Ingangsdatum Op korte termijn
Reageer voor 09-08-2022
Nummer 112865
Doorsturen Bekijk PDF

Noorderboog

Noorderboog biedt professionele en persoonsgerichte zorg en ondersteuning voor alle ouderen en iedereen met ouderenproblematiek. Wij dragen bij op alle vlakken van gezondheid en welbevinden. Het accent ligt op het versterken van de eigen regie, wat het leven betekenis geeft.

Noorderboog is de totaalaanbieder van ouderenzorg in de regio. Bij Noorderboog werken ruim 1800 medewerkers en ongeveer 1100 vrijwilligers. Het werkgebied van Noorderboog ligt binnen Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel, met als kerngemeenten Meppel, De Wolden, Westerveld, Steenwijkerland en Staphorst.

Meer over Noorderboog