Facilitair medewerker schoonmaak voor de zomerperiode - vakantiemedewerker
Stichting De Berkelhof

Functieomschrijving

Wil jij in de zomerperiode een steentje bijdragen in onze facilitaire dienst bij het schoon houden van de ruimtes van onze bewoners? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Samen met de collega's van het facilitaire team en de begeleiders van het wonen zorg je er voor dat onze bewoners in een schoon en leefbaar huis kunnen wonen. Je bent de spil in de huishoudelijke verzorging en ondersteunt de bewoner bij de werkzaamheden die de bewoner zelf niet kan doen. 

Je werkt volgens een vastgesteld rooster, waar je taken duidelijk door de coördinator van het facilitaire team zijn weergegeven. Er kan natuurlijk altijd iets tussendoor komen waardoor je dag een klein beetje anders verloopt, dus het zou fijn zijn als je flexibel bent ingesteld.

Functie eisen

Wie zoeken wij?
Een spontane, betrouwbare en empathische medewerker die graag de handen uit de mouwen steekt!
Of je nu een scholier of student bent, of juist al heel veel ervaring hebt in het schoonmaken, wij staan open voor reacties van iedereen!

Inschaling

Wat bieden wij?
Een tijdelijk contract voor de periode van week 31, 32 en 33, waarbij wellicht week 30 en 34 ook nog ingevuld kunnen worden.
Het gaat om drie dagen per week (ca. 6 uur per dag), waarbij de werkdagen en werktijden in overleg zijn (voorkeur de dinsdag, woensdag en donderdag).

Uiteraard wordt je goed ingewerkt voorafgaand aan de vakantieperiode.

Uurloon is € 11,75 incl. vak.uren/pbl uren en excl. 8% vakantietoeslag. 

Bijzonderheden

Solliciteer nu!!
Dus, wil jij je zomervakantie doorbrengen met een leuke groep mensen?
Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar info@deberkelhof.nl.

Als de interesse van onze directeur Susanne Krisse gewekt is, zal ze je uitnodigen voor een (digitaal) kennismakingsgesprek.

Type Vacature
Organisatie Stichting De Berkelhof
Locatie Stichting De Berkelhof
Postcode 7273 PV
Stad Haarlo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
Functie(s) Vakantiewerk Facilitair
Publicatiedatum 01-06-2021
Reageer voor 30-06-2021
Ingangsdatum 01-07-2021
Nummer 68640
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Berkelhof

Stichting De Berkelhof is een kleinschalig wooninitiatief waar zeventien volwassen mensen van verschillende leeftijden wonen. Tevens bieden wij dagbesteding aan. Er zijn verschillende woonvormen mogelijk. In overleg wordt bepaald welke mate van zorg nodig is, waarbij we proberen om de mensen toch zo zelfstandig mogelijk te laten wonen. Sommige bewoners hebben een eigen appartement, anderen een eigen ruime kamer. In overleg kan er naar een andere woonvorm overgestapt worden. Onze zorgboerderij beschikt over ruime, onlangs gerenoveerde kamers en appartementen. Het hoofdhuis biedt tien kamers, die vrijwel allemaal voorzien zijn van een eigen toilet en douche. Daarnaast zijn er verschillende gemeenschappelijke ruimtes, zoals de ruime woon-eetkeuken en de woonkamer. De slaapruimte van de begeleiding bevindt zich ook in het hoofdhuis, zodat zij ook ’s nachts een oogje in het zeil kunnen houden en altijd gemakkelijk te bereiken zijn voor onze bewoners. Naast het hoofdhuis zijn er mogelijkheden voor wonen in een appartement, natuurlijk ook met 24-uurs zorg. Kijk voor meer informatie over De Berkelhof op onze website: www.deberkelhof.nl.

Meer over Stichting De Berkelhof