Facilitair medewerker
Trias

Functieomschrijving

Samen met de facilitair coördinator pak je verschillende facilitaire taken op. Deze variëren onder andere van het uitvoeren van administratieve taken, het beheren en verwerken van contracten en bestellingen en intensief contact met collega’s over facilitaire zaken. Daarnaast zijn er een aantal kleine projecten die uitgevoerd moeten worden.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

MBO(+) werk- en denkniveau. Een opleiding of werkervaring op facilitair gebied is een pré. Jij bezit de juiste vaardigheden om bovenstaande werkzaamheden accuraat uit te kunnen voeren. Jij weet van aanpakken, bent communicatief vaardig en pro-actief. Daarnaast ben je praktisch ingesteld en heb je een hands-on mentaliteit. Je bent flexibel, stressbestendig en in staat om de verschillende werkzaamheden met elkaar te combineren.

Inschaling

Een zelfstandige functie in een omgeving waarin je als autonome professional je werkzaamheden vorm kunt geven, in afstemming met de facilitair coördinator. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg, salarisschaal 6.

Bijzonderheden

Heb je interesse? Stuur dan je motivatiebrief en cv voor 17 mei 2021 onder vermelding van vacaturenummer 015-2021 naar werken@triasjeugdhulp.nl, t.a.v. Jelbrich van der Heide, personeelszaken. Je ontvangt een automatisch bericht van ontvangst. Als je dit bericht niet ontvangen hebt, is de sollicitatie niet bij ons binnengekomen.

Type Vacature
Intern nummer 015-2021
Organisatie Trias
Locatie Trias te Zwolle
Postcode 8011CM
Stad Zwolle
Werkveld Jeugdhulpverlening
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Jeugdhulpverlening
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie kun je contact opnemen met Judith Oude Luttikhuis, bestuurssecretariaat, via 06 - 83691688
Functie(s) Medewerker facilitair
Publicatiedatum 08-04-2021
Reageer voor 17-05-2021
Nummer 64275

Trias

Trias biedt met 320 professionals én ruim 450 pleegouders ondersteuning bij opgroeien en opvoeden in Overijssel. Wij bieden onze hulp bij voorkeur thuis, of in de directe omgeving van de cliënt. Voor meer informatie: www.trias-groep.nl.

Meer over Trias