Facilitaire medewerker ZGR Stevenskamp in Heeten
ZGR

Functieomschrijving

ZGR is een serviceorganisatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Wij ondersteunen Sallandse senioren bij goed leven in eigen regie.

Onze medewerkers bieden vanuit elke vraag en ieder persoonlijk verhaal ondersteuning, aandacht, helpende handen en deskundige zorg. Onze dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en zorg is zo flexibel dat iedere cliënt die ervaart als ultiem maatwerk.

Luisteren met oprechte aandacht en het hart op de juiste plaats hebben. Ben jij:

  • betrokken
  • deskundig
  • verantwoordelijk
  • ondernemend

dan zijn we op zoek naar jou!

Je hebt affiniteit met de ouderenzorg en hebt ervaring met huishoudelijke en assisterende werkzaamheden. Je werkt zelfstandig en lost problemen zoveel mogelijk naar eigen inzicht op. Je bent cliëntgericht, flexibel, stressbestendig en hygiënisch.

Als medewerker services ben je bereid om op onregelmatige werktijden te werken.

Functie eisen

Als medewerker facilitaire services verricht je werkzaamheden ten behoeve van de cliënten en het team. Activiteiten als het uitvoeren van huishoudelijke werkzaamheden, het verzorgen van eten en drinken voor cliënten en assisterende werkzaamheden behoren tot de functie.

Inschaling

Wij bieden een afwisselende, leuke en uitdagende baan in een plezierige, informele en ondernemende organisatie met korte lijnen. Het betreft een contract voor in eerste instantie  1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd.

Het salaris is conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Het salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, maximaal € 2.131,18 (functiegroep 15) bruto per maand bij een volledige werkweek, aangevuld met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, pensioenopbouw en korting op diverse verzekeringen. Ook betalen wij de premie van een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou.

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR Stevenskamp in Heeten
Postcode 8111AR
Stad Heeten
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 12
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Wilma Boksebeld, telefoonnummer (0572)-381441 of w.boksebeld@zgr.nl.
Functie(s) Medewerker facilitair
Publicatiedatum 28-10-2019
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 18-11-2019
Nummer 49186
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

“Je ziet aan mijn moeder dat ze zich thuis voelt. Wij worden als familie proactief betrokken bij de zorg voor onze moeder. Dat vind ik heel prettig. Wij weten precies wat mijn moeder bezighoudt.” Wie zijn wij? ZGR is een serviceorganisatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Wij ondersteunen Sallandse senioren bij goed leven in eigen regie. Onze medewerkers bieden vanuit elke vraag aandacht, een luisterend oor, helpende handen en deskundige zorg. Ze zijn betrokken, deskundig, verantwoordelijk en ondernemend. Onze dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en zorg is zo flexibel dat iedere cliënt die ervaart als maatwerk.

Meer over ZGR