Fellow Vaatchirurg
Medisch Spectrum Twente

Werkomgeving

Wij zoeken een Fellow Vaatchirurgie met aantoonbare interesse in de Endovasculaire en Hybride vaatchirurgie. Vaatchirurgie is één van de speerpunten van de strategische agenda binnen het MST.

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Met drie locaties is MST altijd dichtbij en levert het basiszorg èn specialistische medische zorg. Samen met 3.600 collega’s, waaronder 235 medisch specialisten, werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. In 2016 is ons nieuwe ziekenhuis in Enschede en een volledig gemoderniseerde polikliniek in Oldenzaal geopend.

Functieomschrijving

De CHIRCO-E bestaat uit 15 stafchirurgen werkzaam in de deelgebieden traumachirurgie, vaatchirurgie, onco-GE chirurgie en longchirurgie. Daarnaast participeren alle stafchirurgen in de algemene chirurgie. De Coöperatie heeft een erkenning voor de masteropleidingen geneeskunde en technische geneeskunde en de vervolgopleiding chirurgie inclusief de differentiaties oncologische chirurgie, longchirurgie, traumachirurgie en vaatchirurgie. Op de afdeling en poliklinieken zijn PA-ers, verpleegkundig specialisten en gespecialiseerde verpleegkundigen werkzaam naast de ANIOSen en AIOSen.

Het MST fungeert o.a. als Level-1 trauma-, vaat- en oncologisch centrum en als landelijk expertcentrum voor mesenteriale ischemie. De leden van de Coöperatie zijn werkzaam op de locaties Enschede en Oldenzaal en Haaksbergen. Endoveneuze chirurgie vindt deels plaats in een ZBC.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature verwijzen wij je graag naar www.werkenbijmst.nl

.

.

.

.

Type Vacature
Organisatie Medisch Spectrum Twente
Locatie Medisch Spectrum Twente in Enschede
Postcode 7512KZ
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 21-03-2019
Reageer voor 02-06-2019
Ingangsdatum 21-03-2019
Nummer 44579

Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente is een topklinisch ziekenhuis in Twente en opleidingscentrum voor toekomstige (para) medici en verpleegkundigen. Het ziekenhuis is een regionaal traumacentrum en biedt eerste opvang bij ernstige ongevallen of rampen in het regionale grensgebied. MST is onderdeel van Santeon, een uniek samenwerkingsinitiatief van zeven topklinische ziekenhuis in Nederland. Het afgelopen jaar bezochten [300.000] patiënten voor onderzoek en behandeling onze locaties in Enschede, Haaksbergen en Oldenzaal. In 2016 is een volledig nieuw ziekenhuis met een uiterst modern OK complex geopend in Enschede. Met deze nieuwe infrastructuur is MST in staat haar strategische ambitie om hoogcomplexe zorg in Twente te behouden en te ontwikkelen verder vorm te geven. De vernieuwde buitenpoliklinieken in Oldenzaal bieden een patiëntvriendelijke toegang tot poliklinische zorg van nagenoeg alle specialismen. In 2016 is de kwaliteit van de zorg beoordeeld door het Nederlands Instituut voor de Accreditering in de Zorg (NIAZ) en heeft MST cum laude beoordeling ontvangen.

Meer over Medisch Spectrum Twente