Locatie Fermate, Verpleegkundige 20-24 uur per week
Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg

Functieomschrijving

Voor Driezorg, locatie Fermate, zijn wij zo spoedig mogelijk op zoek naar een:


VERPLEEGKUNDIGE 
 
 
 20-24 uur per week


Op locatie word je ingezet op zowel het uitvoeren van de verpleegtechnische handelingen als ook de basisverzorging. Je krijgt veel verantwoordelijkheid in deze functie en je kan dan ook goed omgaan met het zelfstandig nemen van beslissingen. Je signaleert dreigende of bestaande gezondheidsproblemen, stelt het verpleegplan op en selecteert benodigde interventies welke rekening houden met de (on)mogelijkheden van de cliënt. Je stemt je bevindingen af met de EVV en het zorgteam.

Functie eisen

Je bent een professional en weet dus bij complexe zorgvragen en acute situaties de juiste beslissingen te nemen. Je bent in staat om je collega's te infomeren over de gevolgen van ziektebeelden/gezondheidsklachten voor het (totale) functioneren van cliënten en wat dit betekent voor de zorg en begeleiding van betrokken cliënten. Eveneens ben je in staat om - daar waar verantwoord is - je collega's te instrueren en te coachen met betrekking tot (verpleegtechnisch) handelen. Zo sta je samen met collega's van het zorgteam voor de juiste en goede zorg, die cliënten van Driezorg krijgen!

Je bent minimaal in het bezit van een afgeronde opleiding als verpleegkundige niveau 4. Daarnaast ben je in het bezit van een geldig BIG-registratie en ben je ingeschreven in het kwaliteitsregister V&V. Tevens is ervaring in de thuiszorg een pre.

Gedragskenmerken die je typeren zijn: kwaliteitsgerichtheid, klantgerichtheid, coachen, zelfstandigheid, sterke mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, analyseren, samenwerken.

Inschaling

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen & Thuiszorg, salariëring volgens FWG 3.0.
FWG 45

Type Vacature
Organisatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg
Locatie Driezorg, locatie Fermate
Postcode 8031EM
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Dirk Hilverts ( 038-2001100 )
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 10-01-2019
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-12-2019
Nummer 41868
Doorsturen Bekijk PDF