Financial Controller
PGVZ

Functieomschrijving

Om ons team uit te breiden heeft PGVZ een:

Vacature Financial Controller voor 32 – 36 uur per week

Een pro-actieve professional met ervaring in de zorg-sector

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het totale financiële proces binnen de organisatie. Je coördineert audits en verzorgt de jaarrekening in nauwe samenwerking met de externe accountant. Je realiseert in teamverband een Finance 2.0 waarbij de huidige processen worden gestructureerd en gestroomlijnd. Bij overnames en nieuwe dienstverlening ondersteun je de directie bij de besluitvorming. Je stuurt op de voortgang en resultaten (data-analyse) binnen de bedrijfsvoering en rapporteert bij alles direct aan de directie.

Wie zijn wij?
Een (relatief) jonge zorgorganisatie die met een platte organisatie kwalitatief hoogstaande – en persoonlijke zorg levert. Een maatschappelijk bewogen organisatie die winst niet als hoogste doel heeft maar dit gebruikt om o.a. te investeren in mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Functie eisen

Wie ben jij?
Onze nieuwe collega beschikt over een relevante afgeronde opleiding op HBO- of WO-niveau. Je hebt (tenminste 3 jaar) werkervaring binnen de zorg-sector en de financiering van de zorg kent voor jou geen geheimen. Je bent een teamspeler die gestructureerd en projectmatig kan werken.

Inschaling

Wat bieden wij?
Wij bieden je een interessante, zeer afwisselende zelfstandige en uitdagende positie in een (relatief) jonge zorgorganisatie. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT met vakantiegeld, 13e maand, etc. (FWG 60-65, afhankelijk van ervaring). Verder ontvang je een laptop en een smartphone.

Bijzonderheden

Meer informatie?
Voor meer informatie over de vacature Financial Controller kun je contact opnemen met Rob Buis via 038 3331794 of mail naar [email protected]

Ben je benieuwd hoe het is om bij PGVZ te werken?
Lees hier de verhalen van collega’s !

Enthousiast?
Mail dan je CV + motivatie naar [email protected] of klik op onderstaande sollicitatiebutton.

PGVZ hanteert een screeningsbeleid, waarbij het in gang zetten van een VOG aanvraag deel uit maakt van de aanstellingsprocedure. Tijdens de screening kan social media, zoals LinkedIn geraadpleegd worden. Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.

Type Vacature
Organisatie PGVZ
Locatie PGVZ
Postcode 8263 AH
Stad Kampen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Stafmedewerker
Publicatiedatum 28-10-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 28-10-2022
Nummer 115057
Doorsturen Bekijk PDF

PGVZ

PGVZ biedt kwalitatieve zorg op maat. En dat zeggen we niet zomaar. PGVZ is ontstaan vanuit een eigen zorgbehoefte, waar bestaande zorgaanbieders niet in kunnen voorzien. Flexibel, op maat en begrepen. Wij weten dus precies wat de behoefte aan zorg en begeleiding kan zijn. 

Meer over PGVZ