Financial Controller | 32-36 uur
Stichting Rosengaerde

Functieomschrijving

De Financial Controller is een belangrijke speler in de ondersteunende diensten van Rosengaerde en is verantwoordelijk voor de volledige financiële-, cliënten- en salarisadministratie. De Financial Controller is verantwoordelijk voor het stroomlijnen van administratieve processen en het borgen van kwaliteit en continuïteit van deze processen als basis van een effectieve informatievoorziening. De Financial Controller werkt als senior mee aan het realiseren van deze doelstellingen.

Als Financial Controller heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden.
Je:

  • zorgt voor een zo goed mogelijke inrichting van de administratie en de administratieve processen;
  • bent een aanjager van het moderniseren van de planning & control cyclus;
  • geeft leiding aan 3 medewerkers van de administratieve afdeling;
  • zorgt aan het eind van een verslagperiode voor onderlinge afstemming tussen de diverse deeladministraties;
  • helpt mee bij het opstellen van diverse periodieke rapportages, of verzorgt deze zelfstandig;
  • helpt mee bij het opstellen van de jaarlijkse begroting;
  • adviseert de controller en het management bij financieel-administratieve vragen en problemen.

Functie eisen

Je bent de spin in het web als het gaat om betrouwbare, volledige en tijdige vastlegging van de financiële administratie, daarvoor ben je een administratief specialist. Tevens vereist de functie een hoge mate van zelfstandigheid, jij bent immers verantwoordelijk voor het functioneren van de afdeling en het opleveren van administratieve informatie die van levensbelang is voor de organisatie. Daarom is het van belang dat je naast de capaciteit, ook affiniteit hebt met coachend leidinggeven. Jij zorgt ervoor dat jouw team gemotiveerd de taken oppakt voor een sluitende administratie. Je hebt een gezonde dosis mensenkennis en lef om diverse mensen, externe partijen en leveranciers in verbinding te brengen. Je bent hiervoor ook het aanspreekpunt.

Je hebt een uitstekend gevoel voor cijfers en een goed ontwikkeld analytisch denkvermogen. Je hebt snel inzicht in de betekenis van die cijfers. Ook heb je kennis van diverse computerprogramma’s (Exact, Office 365, SDB, Nedap ONS, Proquro).

Je bent flexibel, stressbestendig en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je denkt actief mee om nieuwe ideeën te ontwikkelen met betrekking tot onze visie.

Tot slot ben je in bezit van minimaal een diploma HBO richting bedrijfseconomie/financiële administratie of een SPD diploma. Ervaring in de VVT sector en affiniteit met ICT is een pré.

Inschaling

Binnen Rosengaerde heerst een prettige collegiale sfeer. Wij bieden jou een leuke werkplek op basis van hybride werken in een kleinschalige en fijne omgeving die volop in ontwikkeling is. Het salaris is conform de CAO VVT 2022-2023 (FWG 60 € 3.399.01 - € 4.642,56) afhankelijk van kennis en ervaring. Er zijn goede arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je zorgverzekering, een reiskostenregeling en beschikking over een laptop.

Daarnaast bouwt iedere medewerker bij Rosengaerde een ‘persoonlijk budget’ op waarbij iedere maand een bepaald bedrag (afhankelijk van de uren) wordt opgebouwd. Wij bieden jou een functie waarbij een beroep wordt gedaan op je zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap. Het contract dat je krijgt is voor minimaal 32 uur per week.

Bijzonderheden

Voor meer informatie neem je contact op met Stefan Koppel (Controller) via 06-51569194.

 

Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Administratief medewerker financieel
Controller
Financieel-economisch medewerker
Manager/H.E.A.D. (hoofd economische- en administratieve dienst)
Publicatiedatum 18-11-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 05-12-2022
Nummer 115650
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

Stichting Rosengaerde maakt met haar belofte ‘Zorgen voor mogelijkheden’ graag het verschil. Het is aan ons om toekomstgerichte voorzieningen te realiseren op het gebied van wonen, welzijn en zorg in samenwerking met gemeente en lokale partijen. Onze medewerkers werken vanuit eigen regie. Deze werkwijze vraagt om eigenaarschap en eigen verantwoordelijkheid; dit zijn belangrijke kernwaarden voor ons.

 

Onze kernwaarden zijn:

Verbindend: We zorgen met elkaar voor mogelijkheden

Eigen(heid): We denken en handelen op onze ‘eigen wijze’

Passie: We zijn bevlogen en trots

Ondernemend: We zijn initiatiefrijk en vertalen dit naar mogelijkheden

Meer over Stichting Rosengaerde