financieel administratief medewerker
InteraktContour

Informatie

Heb jij een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 in een financiële richting? Ben je minimaal drie jaar werkzaam op de financiële administratie? En wil jij een overstap maken naar een zorgorganisatie? Dan is deze vacature als financieel administratief medewerker iets voor jou!

InteraktContour biedt diverse vormen van zorg voor mensen met hersenletsel. Op onze locaties in Midden- en Oost-Nederland bieden wij begeleiding aan cliënten die niet of in beperkte mate zelfstandig kunnen wonen, zodat zij het maximale uit hun leven kunnen halen.

Jouw werkplek

Het bestuursbureau in Nunspeet is jouw standplaats. Wanneer de RIVM-richtlijnen dit weer toelaten, werk je in overleg minimaal 2 dagen op kantoor. Dit in verband met de inwerkperiode. Op de andere werkdagen is het mogelijk om bijvoorbeeld vanuit huis te werken. Uiteindelijk wordt in goed overleg besloten welke vorm van blended werken het meest passend is. Op het bestuursbureau werken zo'n 90 collega's in ondersteunende functies om de zorg voor onze cliënten mede mogelijk te maken. Ook het managementteam en de bestuurder werken vanuit deze locatie. Hier ben jij onderdeel van de afdeling Financiën. Je legt verantwoording af aan de manager Financiën, Informatievoorziening en Huisvesting.

Jouw rol

Als financieel administratief medewerker lever je een belangrijke bijdrage aan de financiële sturing van InteraktContour. Je hebt een afwisselend takenpakket. Deze bestaat uit het voeren van projectadministraties, het coderen van inkoopfacturen, beheer van en controles op grootboekrekeningen en de ondersteuning van onze inkoper op het gebied van contractbeheer. Ook lever jij jouw bijdrage aan de maandafsluitingen en het opleveren van het jaarwerk. Je onderhoudt de digitale kas- & passystemen.

Je komt te werken in een zelforganiserend team en werkt veel samen met collega's van de crediteurenadministratie. Je gaat uiteraard voor een optimale samenwerking.

Wat wij bieden

 • jaarcontract van 20-24 uur per week met uitzicht op een vast contract
 • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal €1.963,- tot maximaal €2.902,- bruto per maand (FWG 40) bij een fulltime dienstverband (inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding)
 • volgend jaar juni een loonsverhoging van ruim 3%
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
 • gratis personal coach, fietsplan en korting op fitnessabonnement
Wat wij vragen

 • je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 in een financiële richting, zoals bijvoorbeeld Bedrijfsadministrateur of Financieel Administratief Medewerker
 • je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring op de financiële administratie
 • je werkt goed en snel met diverse applicaties (AFAS en ProActive is een pre) en hebt een gevorderde kennis van Excel
 • aantoonbare ervaring met het leiden van projecten en actief bijdragen aan het resultaat bij voorkeur bij een zorgorganisatie
 • je bent oplossings- en resultaatgericht, klantgericht, flexibel en een teamspeler
 • je hebt een drive je werk steeds beter te doen
 • je denkt proactief mee tijdens overleggen/werkgroepen en projecten
 • Verklaring Omtrent Gedrag
Word jij onze nieuwe financieel administratief medewerker?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met woensdag 2 december a.s. Wanneer er zich voldoende geschikte kandidaten hebben gemeld, sluiten wij de vacature eerder.
Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Jan Odink, manager Financiën, Informatievoorziening en Huisvesting, op 06-23242446.

Meer informatie over het bestuursbureau vind je hier

Bekijk ook onze overige vacatures

We voeren onze sollicitatiegesprekken face-to-face op het bestuursbureau in Nunspeet. Uiteraard met inachtneming van de RIVM-richtlijnen.


'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, Bestuursbureau Nunspeet
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Administratief medewerker financieel
Publicatiedatum 17-11-2020
Reageer voor 03-12-2020
Nummer 56009

InteraktContour

InteraktContour biedt zorg aan mensen met een lichamelijk beperking en mensen met hersenletsel. Dit kan zowel bij de mensen thuis (ambulante begeleiding), in een activiteitencentrum of op een woonlocatie. InteraktContour heeft kleinschalige voorzieningen in Flevoland, Overijssel, Gelderland en Utrecht. Samen met de cliënt en eventuele partner kijken we naar de zorgvraag en stellen we doelen. Samen benutten we mogelijkheden!

Meer over InteraktContour