Financieel analist
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Droom jij ’s nachts van cijfers? En mogen we je daar ook altijd voor wakker maken? Ben jij een enthousiaste financieel analist die naast zijn hoofd, ook met zijn hart wil werken? Wil jij onderdeel zijn van een maatschappelijke organisatie en heb je zin om jouw bijdrage te leveren aan het sterk veranderende zorglandschap in de toekomst? Wij kunnen niet wachten je te verwelkomen! 

Heb jij een brede blik op het financiële zorglandschap, kun je overzicht houden als het complex wordt en ben je een echte teamspeler en houd je van een beetje humor? Ben jij een innovatieve denker met hart voor het vak en wil jij je verder ontwikkelen? Dan zijn we op zoek naar jou en nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen.

DE FUNCTIE
Dit ga je doen
Nou flink aan de slag dus in complexe financiële wereld van Solis. Je gaat intensief samenwerken o.a. met de afdelingsmanagers, de medewerkers van de financiële administratie en jouw collega’s van de afdeling Control. Als financieel analist ben je verantwoordelijk voor het opstellen en analyseren van rapportages en voer je diverse interne controles uit. Je ondersteunt de organisatie op financieel economisch gebied in brede zin. Adviseren van afdelingsmanagers en een flinke bijdrage leveren in het jaarrekeningtraject horen daar dus helemaal bij.

Het jaar 2022 staat o.a. in het teken van het verder implementeren van het forecasting systeem. Je houdt dus wel van een uitdaging als het gaat om het (verder) automatiseren van managementinformatie voor het managementteam, de afdelingsmanagers en externe partijen. Een uitdagende werkomgeving binnen een dynamisch werkveld staan op jou te wachten. De veranderende wet- en regelgeving en financieringsstromen in de zorg hebben consequenties voor de bedrijfseconomische positie van Zorggroep Solis. Met jouw expertise als financieel analist zijn we blij met je eigen inbreng en zijn zodoende in staat om processen naar een hoger niveau te brengen.

Even meekijken
Je ochtend begint meteen lekker productief: een overleg met de controller voor het analyseren van de maandcijfers. En of je nu thuis aan het werk bent of op kantoor zit: bijpraten met de collega’s, hier is altijd even tijd voor. Daarna pak je de concentratiebubbel weer op en werk je de forecast bij tot einde van het jaar. Aan het begin van de middag heb je een afspraak met een afdelingsmanager. Je biedt ondersteuning op financieel/economisch gebied en helpt de afdelingsmanager cijfers te doorgronden. Dit doe je aan de hand van het aanwezige dashboard van zijn/haar afdeling. Het laatste half uurtje verdiep je je nog eens even lekker in de vernieuwde financiële applicaties. Die kennis en handigheid kan je morgen tijdens het werkoverleg goed van pas komen om je collega’s op weg te helpen.
Een goede sfeer en humor in het team vinden we erg belangrijk. Plezier onderling met collega’s maakt je werk nog veel leuker. We zoeken elkaar dus geregeld op, en niet alleen om te overleggen over een financieel vraagstuk.

Functie eisen

KENNIS & KUNDE
Dit vragen we van jou 
“Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.” Als jij doet waar je goed in bent, dat helemaal kan inzetten en echt jezelf kunt zijn, doe je werk waar je gelukkig van wordt. 
Wij zoeken een enthousiaste collega die:
•    HBO werk- en denkniveau heeft op bedrijfseconomisch gebied.
•    beschikt over procesmatig inzicht.
•    bekent is met verschillende systemen. Wij werken met de BI-applicatie Qlik Sense, dat gekoppeld is met onze primaire systemen op het gebied van cliënten-, personeels- en financiële data. Tof als jij daar alles van weet!
•    voor wie Excel geen geheimen kent.
•    zelfstandig en proactief nieuwe, innovatieve en creatieve oplossingen zoekt.
•    nooit de mens en de kwaliteit van zorg uit het oog verliest en zelf de verbinding in de organisatie opzoekt.
Gaat je hart sneller kloppen van deze vacature, maar heb je nog niet alle kennis & kunde in huis? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Wij leiden je graag intern op!

GELUK
Een baan waar je gelukkig van wordt is
Een dynamische werkomgeving waarin je veel inbreng hebt. Je krijgt veel ruimte om eigen initiatief te nemen en verantwoordelijkheden op je te nemen. Aan afwisseling geen gebrek, je krijgt namelijk meerdere werkvelden en wordt onderdeel van een veranderende zorgorganisatie waardoor je lekker wordt uitgedaagd op je talenten en kwaliteiten. De samenwerking met verschillende disciplines en zorgmanagers is heel divers en vraagt om adviserende rol van jou. Een divers takenpakket dat jouw talent goed kan gebruiken! Gelukkig sta je er nooit alleen voor, want je teamgenoten staan voor je klaar. Onderschat het niet: je bent een belangrijke schakel voor veel collega’s, met jouw eigen unieke inbreng. 

Inschaling

ARBEIDSVOORWAARDEN
Dit willen we jou bieden
•    Salaris
Bij een volledige werkweek (36 uur per week) is het salaris maximaal € 4.286,78 bruto per maand voor de functie financieel analist (FWG 55) conform de CAO VVT. 
•    Eindejaarsuitkering
Ofwel; de bekende 13e maand.
•    Scholingsmogelijkheden, ontwikkelingstrajecten en e-learningsmodules van GoodHabitz
Met scholing kan jij je blijven ontwikkelen als professional, maar ook aan de slag met persoonlijke ontwikkelingsmodules via GoodHabitz. Zo kun je je carrière een mooie boost geven!
•    Snel een vast contract als we allebei gelukkig zijn!

Bijzonderheden

OVER SOLIS
Waar kom je terecht?
Solis, oprecht een andere werkgever! Waarom? 
Wij kijken graag met andere ogen naar zorg. Wij kijken én werken met oprechte aandacht. Aandacht gericht op de cliënt, maar ook op jou als medewerker. Solis medewerkers zijn er in alle soorten en maten, maar alleen als je vertrouwt op het vakmanschap van een ander, haal je het maximale uit elkaar. 
Alleen dan zijn we Samen Solis: daar; waar je zelf bepaalt hoe je leven eruitziet. Wie met aandacht kijkt ziet ook waar het beter kan… En beter betekent anders. En alleen met ánders zijn kunnen we daadwerkelijk verschil maken. Solis oprecht een andere werkgever.

Innovatief in zorgtechnologie
Bij Zorggroep Solis wordt technologie ingezet bij alle doelgroepen aan wie wij zorg verlenen. 
We zijn een innovatieve partner die actief meewerkt aan het ontwikkelen, testen en invoeren van nieuwe technologieën in de zorg. Dat geldt natuurlijk ook op het vlak van financiële dienstverlening.

SOLLICITEREN
Waar wacht je nog op?
Nu kun je natuurlijk niet wachten om te solliciteren. Klim in de pen, of nou ja je toetsenbord; of vertel in 1 minuut op film waarom jij bij ons wilt werken. Het filmpje kun je via wetransfer mailen aan: [email protected] Solliciteer via onderstaande knop. We kunnen niet wachten om jou beter te leren kennen!

Informatie
Wil je eerst meer informatie? Dan gaan we gaan graag met jou in gesprek. Neem gerust contact op met Daniëlle ter Huurne, Controller, via tel.: (06) 8253 9437. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed. 

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Financieel-economisch medewerker
Publicatiedatum 22-12-2021
Reageer voor 31-12-2022
Nummer 73986

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis