Financieel analist
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Om 8.30 uur eerst een kopje koffie, terwijl je de computer opstart. Vanochtend heb je eerst overleg met de controller over de analyse op de maandcijfers. Hierna werk je de forecast tot einde jaar bij. Aan het begin van de middag heb je een afspraak met een afdelingsmanager, je biedt ondersteuning op financieel / economisch gebied aan de hand van het aanwezige dashboard van zijn/haar afdeling. 

Je gaat binnen Zorggroep Solis intensief samenwerken met de afdelingsmanagers, de medewerkers van de financiële administratie en jouw collega's van de afdeling Control. Als financieel analist ben je verantwoordelijk voor het opstellen en analyseren van rapportages en voer je diverse interne controles uit. Je ondersteunt de organisatie op financieel economisch gebied in brede zin, zowel het adviseren van afdelingsmanagers als ook een bijdrage leveren in het jaarrekeningtraject. Komend jaar is een van de speerpunten het verder implementeren van het forecasting systeem. Je hebt affiniteit met het (verder) automatiseren van managementinformatie voor het managementteam, de afdelingsmanagers en de externe partijen. Wij werken met de BI-applicatie Qlik Sense, die gekoppeld is met onze primaire systemen op het gebied van cliënten-, personeels- en financiële data.

Solis biedt een uitdagende werkomgeving binnen een dynamisch werkveld. De veranderende wet- en regelgeving en financieringsstromen in de zorg hebben consequenties voor de bedrijfseconomische positie van de organisatie. Met jouw expertise als financieel analist heb je veel eigen inbreng om processen naar een hoger niveau te brengen.  

Functie eisen

Jij: 
- hebt HBO werk- en denkniveau op bedrijfseconomisch gebied 
- hebt ervaring met Qlik Sense of een vergelijkbare bedrijfsinformatica tool en een goede Excel kennis 
- hebt procesmatig inzicht  
- bent een enthousiaste harde werker met gevoel voor humor 
- gaat zelf op pro-actief onderzoek uit en kunt goed feedback geven en ontvangen
- werkt vanuit een klantgerichte instelling, je bent nauwkeurig, communicatief en je zoek de verbinding in de organisatie 

Inschaling

Salaris 
Het salaris bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 4.286,78 bruto per maand bij een volledige werkweek (FWG 55 bij 36 uur per week).  De CAO VVT biedt een volledige 13e maand. De aanstelling is eerst voor een jaar, daarna bieden we vast contract.

Bijzonderheden

Scholing 
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional. Daarnaast hebben we een groot aanbod in persoonlijke ontwikkelingsmodules (via Goodhabitz), zodat jij ook je persoonlijke ontwikkeling een boost kunt geven! 
 
Solliciteren 
Je kunt tot en met 22 november reageren via de knop solliciteren. De sollicitatiegesprekken staan gepland op donderdag 25 november. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Medewerkers hebben voorrang volgens onze interne procedure.  

Meer informatie 
Wil je eerst meer informatie? Dan gaan we gaan graag met jou in gesprek! Neem gerust contact op met Daniëlle ter Huurne, controller, via telefoonnummer: 06 8253 9437. Acquisitie voor deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed. 

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Financieel-economisch medewerker
Publicatiedatum 21-11-2011
Reageer voor 21-11-2023
Nummer 72673

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis