Financieel medewerker
Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Informatie

Ben jij een enthousiaste, proactieve en accurate financiële duizendpoot? En lijkt het jou een interessante uitdaging om deze kwaliteiten binnen de ouderenzorg in te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou voor 32 tot 36 uur per week!

Wie zoeken wij?
Als financieel medewerker ben je verantwoordelijk voor accurate, tijdige en volledige rapportages met betrekking tot de financiële informatie. Samen met je collega's draag jij er zorg voor dat alle interne en externe stakeholders op het juiste moment van up-to-date informatie en financiële overzichten worden voorzien. Het financiële proces is vanwege de diverse financieringsstromen in de zorg complex. Je hebt namelijk te maken met onder andere de Wet Langdurige Zorg (WLZ), de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) en het Persoonsgebonden Budget (PGB). Daarom zoeken wij iemand met inzicht in financiële processen en het vermogen om de diversiteit in deze processen snel te doorgronden.

Op het moment dat je de huidige processen eigen hebt gemaakt, krijg je daarnaast de vrijheid om naar eigen inzicht verbeteringen aan te brengen. De voornaamste uitdaging is gelegen in het vereenvoudigen van de financiële processen zodat het geheel overzichtelijker wordt. Je zult daarvoor ook deelnemen aan gezamenlijke projecten met de collega's van de afdeling Planning & Control. Zodat er samen gebouwd wordt aan een sterke servicegerichte afdeling.

De werkomgeving
Je komt te werken op de Financiële Administratie. Deze afdeling is verantwoordelijk voor een juiste, volledige en tijdige administratie, (financiële) vastlegging en rapportage van cijfers en het op orde houden van de daarvoor ontworpen processen. Het team bestaat uit vier collega's. Daarnaast werk je intensief samen met de business controllers van team Planning & Control, de cliëntenadministratie en de salarisadministratie.

De standplaats van deze functie is ons kantoor in Steenwijk, maar hybride werken behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Het streven is dat je minimaal de helft van je werkweek op ons kantoor in Steenwijk aanwezig bent.

Wat vragen wij?
Allereerst zijn wij op zoek naar een sociale en enthousiaste collega. Iemand die het werk als financieel medewerker in de vingers heeft en zin heeft in een uitdaging. Daarnaast:
  • Beschik je over minimaal MBO niveau 4 werk- en denkniveau aangevuld met meerdere jaren revelante werkervaring in een soortgelijke functie. Of een afgeronde hbo-opleiding in de richting van financiën;
  • Ben je communicatief vaardig, nieuwsgierig, proactief, daadkrachtig en flexibel;
  • Kun je creatief en overstijgend denken en handelen op het financiële vlak en binnen de bestaande processen;
  • En ben je ten slotte in staat om te analyseren en nauwkeurig en gestructureerd te werken zodat je snel tot de kern van het probleem komt.
Wat bieden wij?

Wij bieden je een zeer afwisselende en zelfstandige functie, waarin geen dag hetzelfde is. Werken bij ZONL betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.
  • Het salaris ligt tussen € 2.573,52 en €3.471,49 per maand op basis van 36 uur (schaal 45 cao VVT);
  • Het salaris is exclusief vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%);
  • Werk je thuis? Dan ontvang je een thuiswerkvergoeding van €2,00 netto per dag;
  • Een arbeidsovereenkomst voor 32 tot 36 uur per week;
  • Wij bieden in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren;
  • Naast uitstekende bereikbaarheid van onze kantoren en locaties met het OV, zijn er voor medewerkers voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Wil je op de fiets komen, dan kun je gebruik maken van de fietsregeling.
Wie zijn wij?
Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Wij bieden wonen en zorg, verzorging en verpleging thuis, behandeling en revalidatie, jeugdgezondheidszorg en maatschappelijk werk. Vanuit kleinschalige teams voegen wij voor korte of langere tijd waarde toe aan het leven van unieke mensen. Onze visie op Betrokken zorg is daarbij ons kompas. Samen met de cliënt én diens omgeving maken we mogelijk dat die zorg gegeven wordt, die ook echt nodig is. Die van waarde is. Op het moment dat dit nodig is. Dat doen wij niet alleen, maar zo veel mogelijk met de professionele en informele netwerken die er zijn. Samenwerken vanuit onze kernwaarden verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid is waar we voor staan. Altijd en overal, professionals met hart voor mensen!

Wil je meer informatie?
Wil je na het lezen van deze vacature meer informatie? Neem dan gerust contact op met Bernedine Hakvoort (financial controller en teammanager Administratieve Diensten), via [email protected] of 06-8308 9834.

Vanaf 15 augustus kun je in verband met vakantie contact opnemen met Martha van Dalen (P&O-adviseur) via [email protected] of 06-5391 6052.

De sollicitatiegesprekken voor deze vacature staan gepland op woensdag 31 augustus.

Wil je gelijk solliciteren?
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast en kun je niet wachten om te reageren? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren via de knop 'solliciteren' op deze pagina.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Oude en Nieuwe Land
Locatie Steenwijk (e.o.)
Postcode 8331 KG
Stad Steenwijk
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Administratief medewerker
Publicatiedatum 01-08-2022
Reageer voor 22-08-2022
Nummer 112974

Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van intramurale en extramurale zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Vanuit onze visie op Betrokken zorg werken wij in de wijken en dorpen met kleine zelfverantwoordelijke teams van wijkverpleegkundigen en verzorgenden. Zo organiseren we samen met de cliënten en hun sociale netwerk de verpleging en verzorging thuis. Doel is dat de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en de regie houdt over zijn of haar leven. Kwaliteit van zorg staat voorop! Wij kunnen alle vormen van verpleging en verzorging thuis bieden, overdag en ’s nachts. Zorggroep Oude en Nieuwe Land heeft verschillende vacatures voor verzorgenden IG, zowel op onze woonzorglocaties als in de wijkteams in de gemeenten Steenwijkerland, Urk en Noordoostpolder. Bekijk het onderstaande filmpje van Natascha, zij is verzorgende IG en werkt al jaren met plezier bij de Zorggroep. Ze vertelt over haar ervaringen en haar passie voor het werk. Benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan op www.zorggroep-onl.nl/werken-leren/

Meer over Zorggroep Oude en Nieuwe Land