Flex - Pedagogisch medewerker Jeugdzorg - Regio Utrecht
Pluryn

Wat mag je doen?

Allereerst, WAAROM zou je willen flexwerken? Flexwerken is dé mogelijkheid om ervaring op te doen als pedagogisch medewerker in de gespecialiseerde jeugdzorg. Bij Pluryn hebben we veel verschillende groepen, zoals open- en gesloten jeugdzorg, behandelgroepen en een dagbehandeling. Weet je nog niet goed welke groep(en) bij jou passen? Geen probleem! Daarvoor is flexwerken dé uitkomst. Zo krijg jij de mogelijkheid om te ervaren wat bij jou past! Maar flexwerken is ook zeer geschikt voor pedagogisch medewerkers die wel al een rugzak aan ervaring hebben. Het kan goed gecombineerd worden met een andere parttime baan, want jij bepaald wanneer je werkt!

Er zijn dus genoeg redenen om als pedagogisch medewerker bij de flexpool van Pluryn aan de slag te gaan, maar hoe werkt  flexwerken precies?
Voor de komende twee maanden heb je doorgegeven wanneer je beschikbaar bent. Hierdoor kunnen wij de binnen gekomen diensten snel aan je toekennen. Samen kijken we naar jouw wensen en naar het aanbod. Op basis hiervan zorgen we voor een goede match, zodat jij een toffe job hebt én onze jongeren de beste begeleiding krijgen. Daarnaast ondersteunen wij jou in het proces om een goede professional te zijn/worden. Werk je graag eerst flexibel om daarna door te groeien? Het kan! Na 3-6 maanden kijken we (jij en de flexadviseur) of je verder gaat als pedagogisch medewerker in de flexpool met de intentie om te blijven flexen op ad-hoc diensten of dat je overstapt naar de Academy pool waarbij we ons richten op doorgroei naar een vaste locatie.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een pedagogische opleiding op mbo 4 niveau afgerond of zit in het laatste jaar op HBO niveau
 • Recente (stage) ervaring binnen de residentiële jeugdzorg.
 • Je hebt een enthousiaste, ondernemende houding, staat stevig in je schoenen en bent gemotiveerd om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Je bent minimaal voor 16 uur per week beschikbaar en flexibel inzetbaar.
 • Je woont in de omgeving van Utrecht en bent in het bezit van een rijbewijs én eigen vervoer (onze locaties zijn erg lastig met het ov te bereiken).

Doelgroep en locatie
In de regio Utrecht heeft Pluryn meerdere locaties Op het terrein in Maarsbergen wonen  jongeren met een licht verstandelijke beperking of normale begaafdheid en complexe problemen (8 - 23 jaar, Open Jeugdzorg en GGZ). Een ‘normale’ jeugd is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Soms kunnen jongeren door zijn/haar problemen nergens terecht. Bij Pluryn in Maarsbergen krijgen ze dan de ondersteuning die ze nodig hebben. Op het terrein aan de Valkenheide in Maarsbergen vindt je verschillende woonvormen. Jongeren wonen in een behandelgroep of in één van de gezinshuizen op het terrein

Bij jeugddorp de Glind wonen kinderen die uit huis geplaatst zijn. Deze kinderen hebben een complexe zorg- of opvoedingsvraag. Het dorp heeft alles wat je als jongere nodig hebt. Je kunt er wonen in een gezinshuis, naar school gaan en een leerwerktraject volgen. En je hebt er allerlei voorzieningen voor vrijetijd.

In Driebergen/ Zeist vind je de Dijckhof, een boerderij, waar drie behandelgroepen zijn ondergebracht en waar een dag besteding is gesitueerd. De jongeren die hier wonen hebben een LVB indicatie met daarnaast veelzijdige en uiteenlopende problematieken. Daarnaast vind je in Driebergen/Zeist nog twee groepen gelegen in een woonwijk. Op deze groepen  wonen jongeren in de leeftijd van 14 tot 23 jaar oud met een licht verstandelijke beperking i.c.m. gedrags- en psychiatrische problematiek.

Arbeidsvoorwaarden

 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao jeugdzorg. Op basis van ervaring en opleiding word je ingeschaald in schaal 7 met een salaris tussen € 2.210,52 en € 3.159,16 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur). 
 • We beginnen met een 0-urencontract voor 7 maanden. Bij goed functioneren volgt een overeenkomst met vaste uren, in overleg.
 • Je wordt begeleid door de flexadviseur en planners. Gezamenlijk kijken we naar wat je nodig hebt om verder te groeien.
 • We bieden je volop ontwikkelingsmogelijkheden. Doorgroeien naar een vaste groep is zeker mogelijk!
 • Je krijgt de mogelijkheid om verschillende doelgroepen, locaties en collega's te leren kennen en te ontdekken waar jouw talent het beste tot zijn recht komt.

Bijzonderheden

Meer weten?

 • Neem gerust contact met ons op! Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Malou Freriks 06-10371093 
 • Andere vragen? Stuur een Whatsapp of bel naar Daniella van Duren, recruiter, via 06-82707125 of mail naar dduren@pluryn.nl

Direct solliciteren kan natuurlijk ook!

Laat jouw gegevens achter via de "Direct solliciteren" knop op de website van Pluryn en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Via de volgende link kom je direct op de juiste site: https://bit.ly/2FMlG1y

Graag tot ziens bij de Beele

Type Vacature
Intern nummer https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/flex---pedagogisch-medewerker-jeugdzorg---regio-utrecht-a0w1t000001tnp5aac
Organisatie Pluryn
Locatie Regio Utrecht
Postcode 3450-3585
Stad Utrecht
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Jeugdzorgwerker
Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 15-09-2020
Reageer voor 15-10-2020
Ingangsdatum 15-09-2020
Nummer 54781
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Pluryn ondersteunt mensen met een handicap en jongeren met gedragsproblemen. Dat doen we vanuit meer dan 140 locaties in Gelderland, Noord- en Midden-Limburg en Noordoost-Brabant, met diensten op het gebied van wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd.Voor iedereen apart kijkt Pluryn welke vorm van ondersteuning het best past bij de problematiek en vraag. De eigen kracht van mensen en hun toekomstwensen zijn het uitgangspunt. Dat is onze visie.

Meer over Pluryn