Flex begeleider LVB+ regio Apeldoorn
Pluryn

Waar doe jij het voor?

Waar en wanneer je kunt, bied je duidelijkheid, structuur en geborgenheid aan cliënten met Complexe problematiek.

 • Vind jij het fijn om zelf jouw werkweek te kunnen indelen, zodat je werk kunt combineren met jouw studie of gezin?
 • Wil je in korte tijd kennis maken met verschillende doelgroepen en ontdekken waar jij als zorgprofessional het beste tot je recht komt?
 • Zoek jij afwisseling in jouw werk en wil je kennis maken met veel verschillende cliënten en collega's, om vervolgens een vaste werkplek te vinden binnen Pluryn?

Dan hebben we een match!

Wij zoeken zorgprofessionals voor de begeleiding van onze LVB en LVB+ cliënten in een woongroep of behandelsetting. Je kunt hierbij kiezen of je wilt werken met jeugd, jong volwassenen en/of volwassenen en in welke regio je aan de slag wil. Jouw klik met onze cliënten en je passie voor het vak zijn voor ons het belangrijkst!

Vanuit de flexpool van jouw keuze ben je samen met de collega’s op de groep verantwoordelijk voor de begeleiding en/of verzorging van onze cliënten. De eigen kracht en toekomstwensen van de cliënten zijn hierbij het uitgangspunt.
Als flex begeleider kun je doorstromen naar een (vast) dienstverband bij een locatie. Als je liever flexibel wil blijven werken, is dat natuurlijk ook mogelijk.

Wat mag je doen?

Je begeleidt cliënten met complexe problematiek vanuit de doelen die gesteld zijn in het individueel plan. Daarnaast verricht je de begeleidende, verzorgende en ondersteunende taken en creëer je een veilige woonomgeving. Waar gewenst, onderhoudt je contacten met de ouders/verzorgers van de cliënten en andere belanghebbenden. Ook verricht je huishoudelijke en administratieve werkzaamheden, waar nodig.

Hoe werkt het?

Je hebt zelf veel invloed op jouw rooster. Aan de hand van de door jou doorgegeven beschikbaarheid word je ingepland op 3 tot 5 verschillende locaties. Hierdoor krijg je binnen een korte periode een duidelijk beeld van de verschillende doelgroepen en bijbehorende werkzaamheden. Je gaat je in de dagelijkse praktijk verder ontwikkelen in de functie van begeleider. Daarnaast volg je ook een aantal verplichte trainingen die door Pluryn worden verzorgd (denk aan BHV, fysieke weerbaarheid en Medicatie toedienen). Kortom, een baan met veel ruimte voor ontwikkeling, vrijheid, afwisseling en verantwoordelijkheid!

Wat breng je mee?

 • Je vindt snel jouw weg in een wisselde dynamische omgeving.
 • Je bent een aanpakker met talent en passie voor begeleiding en/of verzorging.
 • Jij hebt een relevante beroepsopleiding richting zorg afgerond op minimaal mbo-3 niveau of hoger.
 • Jij bent bereid je intern te scholen in medicatie, fysieke weerbaarheid en voorbehouden handelingen.
 • Je bent flexibel inzetbaar.

Bijzonderheden

Doelgroep en locatie

Pluryn is er voor jongeren, jeugd en volwassenen met een complexe zorgvraag: combinaties van onder andere een beperking, gedragsproblematiek, psychiatrische problematiek, autisme, verslaving of niet-aangeboren hersenletsel. ​​​​​​Je kunt aan de slag met diverse doelgroepen op verschillende locaties in de regio's: Almere, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Groesbeek, Utrecht, Venlo en Horst.

 • Wil je als zorgprofessional jouw horizon verbreden en ben je nieuwsgierig naar het werken met andere doelgroepen?
 • Wil jij na een pauze weer opnieuw aan de slag in de zorg?
 • Studie pas afgerond of zit je in de afstudeerfase en wil je daarnaast alvast ervaring opdoen?

De Flexadviseurs van Pluryn denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Arbeidsvoorwaarden

 • We bieden je een unieke kans om jezelf te ontwikkelen, met alle ruimte voor jouw talenten.
 • Vrijheid bij het inplannen van diensten: jij bepaalt wanneer je werkt en vrij bent.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg. Op basis van opleiding en ervaring én de complexiteit van de doelgroep word je ingeschaald in functiegroep 35 of 40 met een salaris van minimaal € 12,30 bruto per uur tot maximaal € 19,19 bruto per uur.
 • Daarbij komen: onregelmatigheidstoeslag, € 0,19 reiskostenvergoeding, 13e maand en overige secundaire arbeidsvoorwaarden conform genoemde cao.
 • We beginnen met een 0-urencontract voor 7 maanden. Bij goed functioneren volgt een overeenkomst met vaste uren, in overleg.
 • Op je (elektrische) fiets naar je werk? Fit blijven door te sporten? Wij bieden je diverse fiscale voordelen.

Meer weten?

 • Voor inhoudelijke vragen over het werken in de flexpool kun je contact opnemen met Wim Buitenhuis, Adviseur Flexbureau, via 06-22203488.
 • Andere vragen? Stuur een WhatsApp, bel of mail naar Christa van Rooijen, recruiter via 06-22464308 of cvanrooijen@intermetzo.nl

Direct solliciteren kan natuurlijk ook!
Solliciteren op deze vacature kan tot en met woensdag 7 juli 2021. Graag ontvangen we daarbij jouw CV en een korte toelichting op jouw werk wensen.

Als je past op deze vacature nodigen we je direct uit voor een kennismakingsgesprek.

Tot gauw bij Pluryn!

Pluryn werft zonder tussenkomst of hulp van werving & selectie bureaus. 

Type Vacature
Intern nummer https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/flex-begeleider-lvb-regio-apeldoorn-a0w6n000000x4djqaa
Organisatie Pluryn
Locatie Het Hietveld
Postcode 7361TE
Stad Beekbergen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 02-06-2021
Reageer voor 07-07-2021
Ingangsdatum 02-06-2021
Nummer 68670
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Pluryn ondersteunt mensen met een handicap en jongeren met gedragsproblemen. Dat doen we vanuit meer dan 140 locaties in Gelderland, Noord- en Midden-Limburg en Noordoost-Brabant, met diensten op het gebied van wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd.Voor iedereen apart kijkt Pluryn welke vorm van ondersteuning het best past bij de problematiek en vraag. De eigen kracht van mensen en hun toekomstwensen zijn het uitgangspunt. Dat is onze visie.

Meer over Pluryn