Flexibel inzetbare begeleider in Nunspeet
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

Voor locatie de Laan in Nunspeet zoeken wij een flexibel inzetbare Begeleider (uren bespreekbaar, vakantieperiode)

Op de laan wonen in 24 cliënten met een verstandelijke beperking. Voor hen zoeken wij een flexibel inzetbare begeleider tijdens de vakantieperiode, met zicht op vaste uren.

Als team van locatie de Laan zijn wij op zoek naar een flexibele, enthousiaste en passievolle collega. Je ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking bij hun ontwikkeling en bij het maken van keuzes. Je helpt mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag bij het leiden van een gewoon leven. Kun jij hen de zorg en begeleiding bieden met 100% aandacht en liefde? We maken graag kennis met je! Meer zien van de locatie?  Kijk hier!

Functie eisen

Over jou 

Je hebt minimaal een afgeronde mbo niveau 3 opleiding binnen zorg & welzijn.

Inschaling

Dit krijg je van ons 

  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten. 
  • Een prima salaris, volgens de CAO gehandicaptenzorg, schaal 35. 
  • Een contract voor bepaalde tijd (vakantieperiode), mogelijk zicht op vaste uren.

Bijzonderheden

Echt iets voor jou? 

Vertel ons dan waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór woensdag 17 juni via de sollicitatieknop of stuur een e-mail naar info@werkenvoorphiladelphia.nl onder vermelding van vacaturenummer 2192. Heb je nog vragen? Bel Anita Bronkhorst (locatiemanager), 06-55427787. We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant. 

Type Vacature
Intern nummer 2192
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Laan, Nunspeet
Postcode 8071 JG
Stad Nunspeet
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 6
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Persoonlijk Begeleider
Woonbegeleider
Publicatiedatum 26-03-2020
Reageer voor 17-06-2020
Nummer 52330

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander

Elke dag het beste uit onszelf

Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt.

Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen.

Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl.

Toonaangevend en innovatief

Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door.

Waarom werken bij Philadelphia?

Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl.

Stages en leer-werkplekken

Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken. https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken.

Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

 

 

Meer over Stichting Philadelphia Zorg