Flexibele Verzorgende niveau 3 (IG)
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij interesse voor zowel de lichamelijke als de mentale zorgvraag voor een cliënt? 
 • Heb jij een positieve levensinstelling met humor? 
 • Krijg je energie van verandering?

Dan nodigen wij jou graag uit voor een gesprek ter kennismaking!

Je komt als Verzorgende IG te werken op onze locatie ’t Gerbrand. Een mooi en nieuw pand in Hengelo waar we zorg verlenen aan bewoners met zowel PG als somatische klachten. We zoeken hier ter uitbreiding van al onze teams een collega die ervaring heeft met beide zorgvragen en flexibel inzetbaar is. Je krijgt bij ons vaste uren, maar geen vast team. Dit betekent dat je op alle afdelingen ingezet kunt worden. Een mooie manier om met veel mensen kennis te maken en voor je zelf te onderzoeken wat jij leuk vindt en welke afdeling jou het meest aanspreekt! Je kunt het als een voordeel ervaren dat je daarbij geen extra taken krijgt, geen aandachtsvelder wordt of contactpersoon voor een cliënt. We hebben hier kleinschalige woongroepen op de PG en WINZ afdelingen (Wonen in Nabijheid van Zorg).

Een hele leuke en afwisselende baan. En al onze collega’s zullen jou met open armen ontvangen!

Let op: het aantal uren is bespreekbaar! 

Wie ben jij

 • Je bent Gediplomeerd Verzorgende IG niveau 3 
 • Je hebt ervaring op zowel de PG als Somatische afdeling
 • Je bent flexibel en enthousiast
 • Je weet cliënten professioneel aan te spreken op hun gedrag 
 • Jij weet situaties goed in te schatten en kan als geen ander adequaat handelen op een moment dat dit nodig is 
 • Je werkt graag samen met je collega zorgprofessionals 

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten 
 • Tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden! 
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s 
 • Een jaarcontract met mogelijkheid tot vast dienstverband
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35; maximaal € 2.845,21 bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Bijzonderheden

Heb je interesse in deze functie?  Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op! 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram. Hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis 't Gerbrand
Postcode 7558TP
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Dragana Zwaal 06-28626656
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 08-10-2021
Reageer voor 15-12-2021
Nummer 72782

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland