Flexmedewerkers, niveau 2 en 3
Baalderborg Groep

Ben jij net klaar met een zorgopleiding en weet je nog niet goed welke doelgroep bij je past? Ben jij nog bezig met een zorgopleiding en zit je in het 2e of 3e jaar en wil jij ontdekken waar je kwaliteiten liggen en wat je voorkeuren zijn? Ben jij iemand die meer ruimte en flexibiliteit nodig heeft, omdat andere zaken op dit moment je aandacht vragen? Of ben jij diegene die het erg leuk vindt om op verschillende locaties met verschillende doelgroepen te werken?

  Past één van deze profielen bij jou, dan willen wij graag met je kennismaken!

Flexmedewerkers, niveau 2 en 3
(Assistent Ondersteuner, Ondersteuner en Verzorgende IG)

Waar ga je werken?
Afhankelijk van je profiel en interesses kom je te werken op meerdere locaties binnen één van de doelgroepen van de Baalderborg Groep (EMB, IB, Kind & Jeugd, MVB, LVB of Ouderenzorg). Je bent inzetbaar ter vervanging van collega's die verlof hebben, op momenten dat er extra handen nodig zijn, bij kortdurende ziekte of bij cliënt specifieke zorgvragen. 

Wat ga je doen?
Met een flexibel contract werk je op verschillende locaties binnen wonen en dagbesteding met verschillende doelgroepen, variërend van laag tot hoog niveau en van zorg tot het bieden van structuur. De werkzaamheden zijn erg afwisselend, waardoor geen dag hetzelfde is. Afhankelijk van je achtergrond en opleidingsniveau, ga je aan de slag als Assistent Ondersteuner (FWG 25), Ondersteuner (FWG 35) of Verzorgende IG (FWG 40).

Wat breng je mee?

  • Je hebt een relevante zorgopleiding op niveau 2 of 3 (bijna) afgerond.
  • Je hebt bij voorkeur een BHV-diploma (of bent bereid dit te halen) en kennis van hygiënevoorschriften.
  • Je bent flexibel in de omgang en hebt geen moeite met onregelmatige diensten.
  • Je werkt graag in een team maar kunt ook uitstekend zelfstandig werken.
  • Je bent initiatiefrijk, staat stevig in je schoenen en hebt goede sociale vaardigheden.
  • Je bent zelfredzaam en hebt een groot aanpassingsvermogen.
  • Je bent nieuwsgierig en wil jezelf blijven ontwikkelen. 

Je salaris is afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring en valt binnen de CAO Gehandicaptenzorg.

Wat hebben wij je te bieden?
Wij bieden je een dienstverband voor in eerste instantie voor 12 maanden. 
Daarnaast bieden we je een aantrekkelijk pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden en een inspirerende werkomgeving binnen een leuk en zelfstandig team.                                    Wij werken met een digitaal plansysteem waarbij jij je altijd en overal kunt inschrijven voor diensten en inzage hebt in je werkrooster.
Je krijgt ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional. Er zijn diverse interne cursussen mogelijk via ons opleidingscentrum De WerkWijzer.


Hebben wij je interesse gewekt?
Reageren op de vacature is mogelijk via ZorgSelect. Vermeld in het kort: iets over jezelf, hoe je inzetbaarheid eruit ziet, of je al ervaring hebt met bijvoorbeeld adl-zorg, begeleiding of bieden van structuur, etc. en daarnaast met welke doelgroep je zou willen werken binnen de Gehandicaptenzorg, Ouderenzorg of wellicht een combinatie hiervan.  Zodra wij een reactie hebben ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je eerst nog meer weten over het werken bij de Baalderborg Groep of informatie over de diverse mogelijkheden? Je kunt contact opnemen met een collega van het Flexbureau. Je kunt hen bereiken op 0523-287263 /264, /265, of /294. Een mail sturen is ook mogelijk: flexbureau@baalderborggroep.nl.

VOG
Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, diverse locaties
Postcode 7772MK
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Consulent Flexbureau, je kunt hen bereiken op 0523-287263, /264, /265, /294.
Functie(s) Begeleider assistent
Begeleider niveau 3
Begeleider wonen
Helpende niveau 2
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Verzorgende IG
Publicatiedatum 16-04-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 30-09-2021
Nummer 65555
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep