Flexmedewerkers in de thuiszorg
KleinGeluk

Functieomschrijving

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardig zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) zorg. Cliënten waarderen de thuiszorg van KleinGeluk met een 8,7! En daar zijn we enorm trots op.

De vraag in onze wijkzorg neemt toe. Hiervoor zijn er meer mensen nodig die in de zorg willen werken. Wil jij hier een bijdrage in leveren en de thuiszorg helpen verder te ontwikkelen? Dan gaan wij graag met je in gesprek! Wij zoeken helpende (plus), Verzorgende IG en verpleegkundigen voor de flexibele schil om onze thuiszorgteams in Apeldoorn te ondersteunen.

Ben je op zoek naar een uitdagende baan wanneer het jou uitkomt om te werken, dan hebben wij een geschikte functie voor jou!

Wat ga je doen?

Onze flexpool ondersteunt o.a. de diverse thuiszorgteams en vangt tijdelijke personeelstekorten op door het invullen van de openstaande diensten. De thuiszorgteams werken in de zorgwoningen in de directe omgeving van onze woonzorgcentra en in de wijk binnen de Gemeente Apeldoorn. Je start je dienst samen met je collega’s op vanuit de werklocatie van KleinGeluk. Afhankelijk van je functie verricht je werkzaamheden gericht op verzorging, verpleging en begeleiding van cliënten volgens de afspraken in het cliëntdossier.

Werken bij KleinGeluk is geen dag hetzelfde. Als zorgmedewerker in de flexpool heb je de mogelijkheid om je zelf in te plannen op de openstaande diensten. In overleg met het planbureau bespreek je jouw beschikbaarheid. Ook is het mogelijk om in overleg de tijden van diensten aan te passen waardoor bijvoorbeeld werken onder schooltijd (“schooltijdenroute”) een optie is.

Als zorgteam gaan we ook voor kleine geluksmomenten met elkaar: een fijne samenwerking, waarbij iedereen weer eigen kwaliteiten meebrengt.

Functie eisen

Wij zoeken gediplomeerde enthousiaste zorgprofessionals om prettig mee samen te werken.

Om de functie goed te kunnen vervullen, breng je de volgende kennis en ervaring mee:

  • Je bent in het bezit van een diploma Helpende Zorg en Welzijn niveau 2, Verzorgende IG niveau 3 of MBO verpleegkundige;
  • Je hebt een goede beheersing van verzorgende en/of verpleegtechnische vaardigheden;
  • Je beschikt over een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
  • Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk;
  • Je bent in bezit van eigen vervoer.

Inschaling

  • Je ontvangt een parttime arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie bepaalde tijd, uren in overleg bespreekbaar;
  • Je krijgt een salaris volgens CAO VVT:

– Functie Helpende FWG schaal 25, (maximaal € 2.638,80 bij een 36-urige werkweek)
– Functie Helpende plus FWG schaal 30,  maximaal 2.717,16 bij een 36-urige werkweek)
– Functie Verzorgende IG FWG schaal 35, (maximaal € 2.937,68 bij een 36-urige werkweek)
– Functie Verpleegkundige FWG schaal 45, (maximaal € 3.471,49 bij een 36-urige werkweek).

  • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;
  • Een goede balans werk-privé vinden wij erg belangrijk;
  • KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en scholingsmogelijkheden.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen.
Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden en kies jij voor werk dat gelukkig maakt? Solliciteer dan door je cv en begeleidende brief te sturen via onderstaande link:
https://bit.ly/3oLat45

Wil je eerst even komen kennismaken om een beeld te krijgen van de functie en werkzaamheden, dan ben je van harte welkom voor een kop koffie.

Neem voor meer informatie contact op met Anne Christi Wijgman (Manager Thuiszorg), bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Thuiszorg
Postcode 7323 AM
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleeg- & Verzorgingshuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O - bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604
Functie(s) ADL medewerker
Eerst verantwoordelijke verzorgende
Helpende niveau 2
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Wijkziekenverzorgende
Publicatiedatum 01-08-2022
Reageer voor 31-08-2022
Ingangsdatum 01-09-2022
Nummer 112990

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk