Flexpool Helpende PG Eugeria
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij student in de zorg en wil je naast je studie graag relevante werkervaring opdoen? 
 • Wil jij meer leren over clienten met geheugenproblematiek? 
 • Zou jij graag op oproep basis (meer) uren willen werken? 

Dan zijn we op zoek naar jou!

Als onze collega binnen de flexpool werk je op verschillende woningen waar onze cliënten wonen met geheugenproblemen. Hoe leuk! Want op deze manier is geen dag voor jou hetzelfde en leer je al onze clienten kennen. En dan nu jouw taken, want jij zit natuurlijk op het puntje van jouw stoel nieuwsgierig te zijn naar hoe jouw dag er dan precies uitziet! Hier neem ik jou graag in mee.

Jij gaat als helpende onze ouderen verzorgen, dankbaarder werk dan dit is er niet! Je helpt bij het wassen en aankleden, zorgt voor een rustige dag-start, een fijn gedekte tafel en een heerlijk ontbijt. Ook zorg je voor dagelijks terugkerende taken als wasgoed, strijkgoed en een nette opgeruimde woning. Huishoudelijke taken? Hier draai jij jouw handen niet voor om! Als collega bied jij de helpende hand, want samenwerken dat vind je helemaal gezellig en leuk! En werk je een late dienst? dan help je onze ouderen weer met het voorbereiden op de nachtrust. Dit alles in een fijne huiselijke en gemoedelijke sfeer! 

Beeld jezelf nu eens in dat jij op jouw oude dag onze zorg nodig hebt. Hoe zie jij dit dan graag voor je? En hoe dankbaar ben jij die zorgmedewerker die jou dagelijks met veel liefde verzorgd en ontzorgt? Precies.. Mega dankbaar!

Dit is dus jouw kans om écht van betekenis te zijn. Zien wij jouw sollicitatie tegemoet? 

Wie ben jij

 • Jij legt makkelijk contact en luistert écht naar het verhaal van onze ouderen, want zoveel levenservaring dat verveeld toch nooit om naar te luisteren!
 • Je straalt rust uit en hebt geduld, ook in lastige situaties
 • Jij wilt graag leren en relevante werkervaring opdoen
 • Je volgt een studie in de zorg of bent reeds gediplomeerd
 • Jij bent enthousiast en durft vragen te stellen

Je vindt bij ons

 • Werkzaamheden die aansluiten bij je bevoegd- en bekwaamheden uit je opleiding
 • Goede begeleiding bij je professionalisering en ontwikkeling
 • Een samenwerking met enthousiaste zorgprofessionals die je graag helpen verder te ontwikkelen en te leren
 • De kans om waardevolle werkervaring op te doen en mogelijkheden om na deze baan verder te werken binnen Carintreggeland, eventueel op een andere locatie.
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 25, maximaal €2.638,80 bruto per maand op basis van 36 uur

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken.  
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.   
   
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.    
   
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan! Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein. Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen.  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Interesse

Interesse

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected].

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk deze hier

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

 
Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Eugeria
Postcode 7602JT
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Oproepkracht
Uren tot 10
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 22-07-2022
Reageer voor 31-08-2022
Nummer 112791

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland