Flexpool medewerker Gastvrijheid en Voeding (vakantiewerk), Almelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij ervaring in de horeca?
 • Weet jij voor onze cliënten een ultiem restaurantbeleving te creëren?
 • En vind jij het heerlijk om onze cliënten te verzorgen?

Ja? Dan zijn we op zoek naar jou in ons team! 

Op onze locatie Eugeria in Almelo ligt hier een fantastische (bij)baan voor jou weggelegd! In deze functie weet jij een gevoel van welkom te creëren! 

Als Medewerker Gastvrijheid en Voeding voer je werkzaamheden uit op het gebied van hospitality (alle werkzaamheden met betrekking tot gastvrijheid en voeding). Je werkzaamheden bestaan uit keuken- en horeca werkzaamheden, zoals het opnemen van bestellingen en het serveren van maaltijden in het restaurant voor de bewoners en onze gasten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bewaken van houdbaarheid en bevoorrading van producten. Je maakt ruimten klaar voor lunches of activiteiten en staat onze gasten in ons restaurant natuurlijk te woord en geeft hen een warm en welkom gevoel. Jij bent oprecht geïnteresseerd in onze gasten en vind het leuk om hier en daar een praatje met ze te maken. Door het stellen van de juiste vragen weet jij wensen en behoeften van onze gasten te achterhalen en communiceer jij deze met jouw collega’s om zo het perfecte menu samen te stellen voor onze cliënten.

Binnen onze mooie locatie kom je te werken in een hecht team van 7 collega’s. Tijdens de vakanties ben jij flexibel beschikbaar en werk je verschillende diensten. Dit kan een korte avond dienst zijn van 16:00 tot 19:30 uur of een lange dienst van 07:15 tot 14:00 of 11:15 tot 19:00 uur. In vakanties en zomerperiode kunnen de diensttijden afwijken, natuurlijk wordt dit met je gecommuniceerd.

Wie ben jij?

 • Jij bent minimaal MBO niveau 3 gediplomeerd 
 • Je hebt kennis van HACCP regelgeving 
 • Jij bent enthousiaste, hulpvaardig, gastvrij en vriendelijk
 • Je weet van aanpakken en bent een teamplayer
 • Jij bent flexibel beschikbaar door de week en in weekenden

Je vindt bij ons:

 • Een fantastische (bij)baan, warabij geen dag hetzelfde is!
 • De kans om jouw horeca handen uit de mouwen te steken en je horeca hart te laten stralen
 • Samenwerken met je collegiale zorgprofessionals
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.554,- bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen.
 • Als medewerker ben je lid van de Ledenservice! Lees er meer over: https://www.carintreggeland.nl/Carintreggeland/Ledenservice/De-Ledenservice

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor!

Interesse

Heb je interesse in deze functie? Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op! 

Ben jij nieuwsgierig en heb je inhoudelijke vragen? Stel deze gerust aan onze collega Lianne Hutten, tel: 06-34351050

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de Recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk deze hier.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Eugeria
Postcode 7602JT
Stad Almelo
Werkveld Welzijn
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Medewerker facilitair
Voedingsassistent
Publicatiedatum 11-05-2022
Reageer voor 15-06-2022
Nummer 109778

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland