Flexpool medewerker tijdens de zomervakantie
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij op zoek naar een leuke vakantiebaan voor de zomervakantie 2022?
 • Ben jij student of ben jij al in het bezit van jouw verzorgende of verpleegkundige diploma?
 • En houd jij wel van een uitdaging?

Is jouw antwoord 3x JA? Mooi, wij komen graag met jou in contact!

Als collega heb jij binnen onze wijkverpleging de meest toffe bijbaan die jij je kan voorstellen met heel veel uitdaging! Ik hoor je denken; "welke uitdaging dan precies?". Nou laat mij dit jou vertellen! 

Binnen de wijkverpleging werk jij zelfstandig, dus je krijgt superveel verantwoordelijkheid. Achter elke deur schuilt een andere zorgvraag, zoals we zeggen; "ieder huisje zo zijn kruisje"! De ene cliënt help je door kleine werkzaamheden, zoals het aandoen van de steunkousen en bij de ander verzorg je een nefrodrain. Geen cliënt en geen dag is hetzelfde! Soms zal jij zelfstandig belangrijke keuzes en beslissingen moeten maken gezien de situatie, maar weet dat er altijd een collega in de buurt is die jou kan helpen waar nodig. Jouw collega is één belletje bij jou vandaan en jij staat er dus nooit alleen voor. 

Hoe ziet mijn dag eruit? Je werkt binnen de wijkverpleging in Nijverdal en hierbinnen liggen jouw routes. Deze routes mag je met de auto doen, maar kunnen ook prima met de fiets. De afstanden zijn niet groot en mocht je geen auto of fiets tot eigen beschikking hebben, geen probleem, er is in overleg altijd de mogelijkheid om onze bedrijfsauto of fiets te lenen die in Nijverdal staat. Vanuit huis start jij jouw werkdag en ga je op pad richting jouw eerste cliënt. Spannend! Vanuit hier zal jij jouw route vervolgen. Op een dag help jij gemiddeld 5 tot 10 cliënten. Jouw diensten zijn vaak van 7:00 tot 11:00 uur in de ochtend en kunnen soms een uurtje langer zijn. Jouw team bestaat uit 12 verzorgende en verpleegkundige collega's die altijd voor elkaar klaar staan. Zij steunen elkaar door dik en dun en zijn bereid om jou alles te leren. Je komt in een vrij jong team dat open staat voor jouw frisse blik en kijk op bepaalde situaties. Nieuwe inzichten zijn altijd welkom en zo kunnen jullie weer van elkaar leren. Hoe leuk is dat!

Wie ben jij

 • Jij bent student verzorgende (laatste leerjaar) of verpleegkundige (2e/3e leerjaar) of al afgestudeerd en trotse diploma bezitter
 • Je bent flexibel inzetbaar
 • Jij kan jezelf makkelijk aanpassen in situaties en hierna handelen
 • Je houdt wel van een beetje uitdaging en draagt met veel liefde zorg voor onze cliënten
 • Jij bent tijdens de zomervakantie beschikbaar voor deze toffe baan

Je vindt bij ons

 • De kans op een geweldige werkervaring tijdens de zomerperiode
 • Mogelijkheid om na de zomerperiode te blijven werken in een leuke bijbaan
 • Werkzaamheden die aansluiten bij je bevoegd- en bekwaamheden uit je opleiding
 • Waardevol werk dat jou ontwikkelt en verder brengt
 • Beloning volgens CAO VVT

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.     

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de link! 

Bijzonderheden

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier!

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hellendoorn, wijkverpleging
Postcode 7442LS
Stad Nijverdal
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Lisette ten Brinke, tel: 0634340024
Functie(s) Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Publicatiedatum 29-12-2021
Reageer voor 01-07-2022
Nummer 74165

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland