Flexpool medewerker tijdens (zomer)vakanties
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij student Helpende of Verzorgende (laatste leerjaar) of al afgestudeerd?
 • Wil jij een leuke bijbaan binnen diverse afdelingen?
 • En houd jij wel van uitdaging?

Wij komen graag met jou in contact!

Binnen locatie Eugeria zijn wij voor onze Villa Tutertien op zoek naar leuke, enthousiaste en sociale collega’s in de functie Helpende en Verzorgende IG. Villa Tutertien is een afdeling waarin 32 bewoners met somatische problematiek wonen in hun eigen appartement.

Als collega heb jij passie voor de zorg en onze cliënten. Voor jou ligt hierin dan ook de mooie uitdaging om passende zorg te kunnen bieden. Jij bent iemand die zich niet gemakkelijk van zijn/haar stuk laat brengen en hebt veel geduld voor onze cliënten. Je geeft warme en liefdevolle zorg en bent een luisterend oor. Als geen ander weet jij de individuele wensen en behoeften bij cliënten te achterhalen en kan hierop passende waardevolle zorg geven.

Ik hoor je denken; “Leuk! Maar hoe zien mijn taken en diensten er dan uit?” Laat mij je hierin meenemen. Als Helpende kun jij volledig zelfstandig diensten werken en ondersteun jij bij alle voorkomende ADL taken en werkzaamheden op onze afdelingen. Denk hierbij aan: ondersteuning bij wassen, douchen, verzorgen van was- en strijkgoed, praatje maken en aanwezigheid bij de groep van deze cliënten. Ook ondersteun je bij het ontbijt, lunch of avondeten. Ben jij Verzorgende IG, dan horen hier natuurlijk ook verpleegtechnische handelingen bij waarvoor je al gevoegd en bekwaam bent.

Als collega werk je wisselende diensten binnen verschillende teams/woningen. Dit kan een vroege of late dienst zijn. Beschik je over de juiste vaardigheden en diploma's, kun je goed samenwerken en met respect en warmte de zorg vormgeven voor onze bewoners? Houd je je aan afspraken, ben je empathisch en zie jij het werk liggen? Reageer dan snel, wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten.

Wie ben jij

 • Jij bent student Helpende of Verzorgende (laatste leerjaar) of al afgestudeerd en trotse diploma bezitter
 • Je bent flexibel inzetbaar op zowel verschillende afdelingen en in verschillende diensten
 • Jij kan jezelf makkelijk aanpassen in situaties en hierna handelen
 • Je houdt wel van een beetje uitdaging en draagt met veel liefde zorg voor onze cliënten
 • Jij bent tijdens vakanties beschikbaar voor deze toffe baan

Je vindt bij ons

 • De kans op een geweldige werkervaring
 • Mogelijkheid om na de zomerperiode te blijven werken in een leuke bijbaan
 • Werkzaamheden die aansluiten bij je bevoegd- en bekwaamheden uit je opleiding
 • Waardevol werk dat jou ontwikkelt en verder brengt
 • Beloning volgens CAO VVT

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons ook minstens zo belangrijk is en onderdeel van onze visie, dat is Waardevol Werken voor jou als onze collega! 

Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken voor jou als collega een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden. Vanuit die beleving kunnen we optimaal bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten. Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! 

Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan scholingen via ons leerplein. Natuurlijk vinden wij een goede werk- en privébalans ook erg belangrijk, want voor elke fase in jouw leven zijn er passende mogelijkheden. 

Als medewerker kun je zelf de regie pakken over je leven en over je baan. Daarin heb jij zelf een belangrijke rol! Wij geven je graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Dat doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. En dat is belangrijk! Kom jij waardevol werken bij Carintreggeland?  

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de link

Interesse

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier de visie. Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Eugeria
Postcode 7602JT
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Inge Meilink, telefoon 0620155959
Functie(s) Helpende niveau 2
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 16-05-2022
Reageer voor 15-06-2022
Nummer 109913

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland