Flexpool medewerker Woonwelzijnsassistent (vakanties 2022), Almelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 •  Draag jij met liefde zorg aan een schone en fijne leefomgeving voor onze cliënten?
 • Ben jij een luisterend oor en sta je graag in contact met onze bewoners?
 • Draai jij je handen niet om voor huishoudelijke werkzaamheden?

Dan zijn wij op zoek naar jou in ons team!

Voor onze locatie Eugeria in Almelo hebben we de mogelijkheid voor jou om als Woon-welzijnsassistent te komen werken tijdens alle vakanties. Jouw aanwezigheid zorgt ervoor dat onze cliënten kunnen genieten van een schone, frisse en fijne leefomgeving. Een beetje schoonmaakwerk, daar draai jij jouw handen niet voor om! Sterker nog, jij vindt het heerlijk om op deze manier jouw bijdrage te kunnen leveren aan het waardevol leven van onze cliënten.

Als Woonwelzijnsassistent verricht je schoonmaak werkzaamheden in de huizen en de algemene ruimten van onze locatie. Daarnaast ben jij oprecht geïnteresseerd in het leven van onze cliënten en bied jij ze een luisterend oor. Onze cliënten zijn dan ook blij met jullie contact en maken graag met jou een praatje!

Tijdens de vakantieperiodes werk jij verschillende diensten binnen diverse afdelingen en villa’s van Eugeria. Je werkt op de afdelingen PG, somatiek, Gerontho psychiatrie en revalidatie. Wij zijn op zoek naar collega’s die allround kunnen werken en geen moeite hebben in het schakelen tussen deze afdelingen. Een leuke en afwisselende baan vind je niet?

Wie ben jij?

 • Jij hebt passie voor de zorg en onze doelgroep
 • Je weet van aanpakken en je werkt nauwkeurig
 • Jij kan goed zelfstandig werken en ziet het werk ook écht liggen
 • Je hebt humor en voor jou geldt het gezegde; “Een dag niet gelachten is een dag niet geleefd!”
 • Jij bent flexibel beschikbaar, ook in weekenden en tijdens feestdagen

Je vindt bij ons:

 • Een waardevolle manier om écht van betekenis te zijn voor iemand
 • Een fantastische (bij)baan
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.271,94 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Een leuk team met gemotiveerde collegiale zorgprofessionals
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor. 

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan! Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je inhoudelijke vragen? Stel deze aan onze collega Lianne Hutten, tel: 06-34351050

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk deze hier.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Eugeria
Postcode 7602JT
Stad Almelo
Werkveld Welzijn
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 11-05-2022
Reageer voor 15-06-2022
Nummer 109777

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland