Flexpool medewerker zomerperiode, Wierden, 0 uren
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij gediplomeerd of student Helpende (plus)/verzorgende IG/verpleegkundige?
 • Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in de zorg?
 • Wil jij graag ervaring en kennis opdoen in de ouderenzorg?

YES! Dan is dit écht iets voor jou!

Voor onze locatie de Botterhof in Wierden zijn wij opzoek naar leuke, ambitieuze en sociale collega’s. Het gaat hierbij om de volgende functies: Helpende (plus), verzorgende IG en verpleegkundige.
Onze collega’s staan te trappelen om jou te ontvangen op deze mooie werkplek.  

Zelf ben jij iemand die sterk in je schoenen staat. Je wordt enthousiast van het werken in de zorg en wil hier jouw kennis en ervaring in verbreden. Een luisterend oor bieden aan de bewoners geeft jou energie en daarbij zorg jij voor warme en liefdevolle zorg. Elke bewoner heeft andere behoeftes en wensen, aan jouw de taak om hierop in te spelen. Gaat jouw hart al sneller kloppen? Lees dan snel verder..

Hoe jouw dag er dan uit komt te zien? Dit is natuurlijk een stukje maatwerk en hangt af van jouw opleiding, leerjaar en ervaring. Wij zorgen dat jouw taken en verantwoordelijkheden passend zijn bij jouw opleiding/ervaring, zodat jij fantastische nieuwe werkervaringen kan gaan opdoen met alle bevoegd en bekwaamheden die daarbij horen! Hoe fijn is dat!

De diensten variëren van de ochtend tot de avond. Maar dit kan natuurlijk allemaal in overleg worden overeengekomen. Daarnaast vind jij het ook geen probleem om in de weekenden te werken.

Wie ben jij

 • Jij bent afgestudeerd Helpende (plus)/verzorgende IG/verpleegkundige
 • Of Jij bent student helpende(plus), verzorgende IG of verpleegkundige (3e of 4e leerjaar)
 • Je bent flexibel inzetbaar, denk hierbij ook aan het werken op verschillende woningen
 • Jij bent tijdens de vakanties beschikbaar voor deze ontzettend leuke baan
 • Je wil graag kennis en ervaring opdoen in de ouderenzorg
 • Jij bent in staat om medicatie uit te kunnen delen

Je vindt bij ons

 • De kans om een mooie werkervaring op te doen die aansluit bij jouw leergang van je studie!
 • Werk in een gezellig team
 • Werken in een organisatie met vele ontwikkelmogelijkheden
 • Een mooie beloning volgens CAO VVT, FWG is afhankelijk van de functie die je gaat bekleden

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!  

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check! Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan? 

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt,  krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen! 

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?  

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected] 

Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met Karola Drost-Goris op telefoonnummer: 06-29638557

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Wierden, Carintreggeland Huis De Botterhof
Postcode 7642VM
Stad Wierden
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Inval
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met Karola Drost-Goris op telefoonnummer: 06-29638557
Functie(s) Helpende Plus
Vakantiemedewerker helpende (zorg & welzijn)
Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 17-05-2023
Reageer voor 17-06-2023
Nummer 118305

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland