Flexpool vakantie, Rijssen
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij student in de zorg?
 • Wil jij tijdens het voorjaar/zomer van 2023 een mooie werkervaring opdoen?
 • En wil jij taken uitvoeren die passend zijn bij de leergang van jouw studie?

Is jouw antwoord op alle vragen “ja”? Leuk! Stuur ons jouw sollicitatie en wij nemen contact met je op.

Voor locatie Wellehof te Rijssen zijn wij op zoek naar flexpool medewerkers in de functies; helpende, helpende plus, verzorgende IG en verpleegkundige niveau 4. En vraag jij je nu af, waarom jij op deze vacature zou moeten solliciteren? Nou.. dat vertel ik je graag!

Als het goed is sta jij nu aan het begin van je loopbaan. Hoe gaaf is het dan om bij ons werkervaring op te doen.
Veel zorgcollega’s die ook in jouw schoenen stonden, zijn je voorgegaan en zijn begonnen als flexpoolmedewerker. En zij zijn nu nog steeds werkzaam binnen Carintreggeland.

Dit is dus een mooie kans om de theorie in de praktijk te brengen. Afhankelijk van jouw opleiding en leerjaar zullen we gezamenlijk kijken naar wat je kan en wat je mag. Maatwerk noemen we dat, en ook nog een fijn zakcentje bijverdienen.

Dus wil jij graag direct aan het begin van jouw loopbaan ervaring opdoen. En dit in samenwerking en begeleiding met onze ervaren professionals? Dan is dit je kans!

Wellehof bestaat in totaal uit 24 woningen voor ouderen met een ZZP 4 of ZZP 6. Zorg is altijd dichtbij. Voor jou als collega ligt hierin dan ook de mooie uitdaging om belevingsgerichte zorg te kunnen bieden. Jij bent iemand die zich niet gemakkelijk van zijn/haar stuk laat brengen en hebt veel geduld voor onze cliënten. Je geeft warme en liefdevolle zorg en bent een luisterend oor. Als geen ander weet jij de individuele wensen en behoeften bij cliënten te achterhalen en kan hierop passende waardevolle zorg geven.

Je leest het al, geen dag en zorgvraag is hetzelfde. Waar gaat jouw interesse naar uit?

Met deze werkervaring neem jij letterlijk een kijkje in de keuken van locatie Wellehof te Rijssen. Ontzettend leuk en gezellig!

Jij maakt de dag mooier voor onze bewoners, met jou enthousiasme tover jij een glimlach op het gezicht van onze bewoners. Jij groeit, want jij koppelt de theorie aan de praktijk.

Wie ben jij

 • De kans om lekker bij te verdienen
 • Mogelijkheid om een uitgebreide werkervaring op te doen passend bij jouw opleiding
 • Tijd om je te oriënteren welke doelgroep jou het meest aanspreekt
 • Jouw opgedane kennis kan je nu mooi in de praktijk brengen
 • En vind je het leuk om jezelf verder te ontwikkelen? Dat kan, ons leerplein staat boordevol interessante e-learnings

Je vindt bij ons

 • Salaris passend volgens CAO VVT en opleidingsniveau. Vragen hierover? Bel ons gerust even we leggen het je graag uit
 • Goede begeleiding passend bij jouw ontwikkeling
 • De kans om er een leuke bijbaan aan over te houden bij Carintreggeland
 • Mogelijkheid om jouw beschikbaarheidswensen door te geven, zodat wij rekening kunnen houden met jouw agenda

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.  

Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt,  krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Rijssen, Carintreggeland Huis Wellehof
Postcode 7462GE
Stad Rijssen
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Helpende Plus
Vakantiemedewerker helpende (zorg & welzijn)
Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Publicatiedatum 27-02-2023
Reageer voor 01-04-2023
Nummer 116862

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland