Flexpoolmedewerker Helpende niveau 2, Almelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij student in de zorg en wil je naast je studie graag relevante werkervaring opdoen? 
 • Wil jij meer leren over clienten met geheugenproblematiek? 
 • Zou jij graag op oproep basis (meer) uren willen werken? 

Dan zijn we op zoek naar jou!

Je werkt binnen verschillende woningen waar cliënten wonen die geheugenproblemen hebben. Je gaat helpen bij het verzorgen van onze cliënten. Je begint de dag met het helpen wassen en aankleden. Je zorgt voor een rustige dag-start, een fijn gedekte tafel en een heerlijk ontbijt. Ook zorg je voor dagelijks terugkerende taken als de was, strijk en een opgeruimde woning. Je biedt de helpende hand aan je collega zorgprofessionals, samenwerken vind je leuk en je weet hoe je communicatief overlegt met een collega.  Heb je een late dienst dan help je onze bewoners weer met het voorbereiden op de nachtrust. Dit alles is een huiselijke en gemoedelijke sfeer. Je houdt van een schone leefomgeving en bent bereidt om huishoudelijke taken te doen. 

Je werkt met name in de ochtenden of in de avonden. In afstemming met jouw beschikbaarheid kijken we naar de dagen die aansluiten. Deze kunnen doordeweeks en het weekend zijn. 

Wie ben jij

 • Je maakt makkelijk contact met mensen en luistert echt naar hun verhaal
 • Je straalt rust uit en hebt geduld, ook in lastige situaties
 • Je wilt graag leren en relevante werkervaring opdoen
 • Je volgt een studie in de zorg of bent reeds gediplomeerd
 • Je bent enthousiast en durft vragen te stellen
 • En bovenal je bent lief voor onze bewoners

Je vindt bij ons

 • Werkzaamheden die aansluiten bij je bevoegd- en bekwaamheden uit je opleiding
 • Goede begeleiding bij je professionalisering en ontwikkeling
 • Een samenwerking met enthousiaste zorgprofessionals die je graag helpen verder te ontwikkelen en te leren
 • De kans om waardevolle werkervaring op te doen en mogelijkheden om na deze baan verder te werken binnen Carintreggeland, eventueel op een andere locatie.
 • Beloning volgens CAO VVT, FWG 25 maximaal €2.638,80 bruto per maand op basis van 36 uur

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.     

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de link!

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier . Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Eugeria
Postcode 7602JT
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 09-05-2022
Reageer voor 30-09-2022
Nummer 109875

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland