Frontoffice Medewerker Cosis Poli
Cosis

Introductie en uren

Het Cosis Expertisecentrum is op zoek naar een 'Frontoffice Medewerker' met verantwoordelijkheidsgevoel en analytische vermogen voor de Cosis Poli voor 28 tot 32 uur per week.

Wat vinden we belangrijk?

Dat je gemotiveerd bent om een coördinerende functie binnen de Cosis Poli op te pakken, waarbij je als aanspreekpunt fungeert voor in- en externe cliënten, potentiële cliënten en hun verwanten. Je biedt ondersteuning aan het kernteam en de behandelaren van het CEC. Je informeert over de benodigde zorgindicaties, de zorgvraag van de cliënt stem je af op het aanbod van de organisatie en informeert betrokken zorgverleners en instanties.

Je controleert gegevens/data, verwerkt de gegevens en legt verbanden. Je combineert de gegevens uit diverse (financiering)bronnen, analyseert deze en maakt op basis hiervan (periodieke) overzichten ten behoeve van de eigen organisatie en externe instanties. Oftewel, we verwachten deskundigheid op administratief gebied.

Je weet meerdere gegevens uit verschillende werkprocessen te combineren als dit nodig is en geeft vanuit deze werkprocessen functionele aanwijzingen aan medewerkers, werkt beleidsvoorstellen nader uit en ontwikkelt richtlijnen, procedures en/of protocollen. Je onderhoudt contacten met diverse in- en externe personen/instanties met betrekking tot gegevensuitwisseling.

Daarnaast valt wachtlijstbeheer, het analyseren van wachtlijst- en aanmeldgegevens en het deelnemen aan en/of leiden van (deel)projecten binnen het eigen aandachtsgebied onder jouw verantwoordelijkheid. Verder signaleer je relevante ontwikkelingen en vertaalt deze naar oplossingen in de vorm van beleidsvoorstellen en beleidsinstrumenten, waardoor (mede) richting wordt gegeven aan de Cosis Poli.

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde relevante opleiding op hbo-niveau.
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Dat je overzicht weet te houden en overstijgend kan denken.
 • Je durft beslissingen te nemen en hiervoor ook te staan.
 • Je hebt een ontwikkelgerichte houding en toont eigenaarschap.
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Dezelfde salarisschaal als je collega's Frontoffice medewerker minimaal €2.501,- en maximaal € 3.738,- volgens FWG 50 van de cao-gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
 • Deze functie is eerst voor een jaar. Daarna zal worden gekeken naar verdere invulling. Kans op verlenging is aanwezig.
 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
 • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer vóór vrijdag 10 december 2021.

Je kunt solliciteren via de button 'solliciteren' op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Marieke Jager, Teamcoördinator CEC op telefoonnummer 06 822 622 70. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Meer weten over jouw nieuwe werkplek?

De Cosis Poli levert specialistische zorg bij complexe, meervoudige en/of crisis hulpvragen en richt zich in eerste instantie op het regiokantoor in Groningen en later op meerdere locaties in de regio. De activiteiten binnen de Cosis Poli worden verzorgd door een frontoffice, kernteam en een behandelteam. Het kernteam bestaat uit Artsen Verstandelijke Gehandicapten (AVG) en Gedragswetenschappers (GZpsycholoog en Orthopedagoog Generalist) en wordt ondersteund door een frontoffice, bestaande uit de frontoffice medewerker en medisch secretariaat. Het behandelteam kan bestaan uit leden van kernteam of gekozen worden uit de gespecialiseerde behandelaren en vaktherapeuten van het Cosis Expertise Centrum. Het kernteam bepaalt welke discipline wordt ingezet.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Type Vacature
Intern nummer 2021-2088
Organisatie Cosis
Locatie Cosis Expertisecentrum
Postcode 9735AD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 25-11-2021
Reageer voor 10-12-2021
Nummer 73192

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis