Fulltime communicatiemedewerker
Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg

Functieomschrijving

Zo’n 1500 cliënten en bewoners in Zwolle en Hattem maken gebruik van de zorg- en dienstverlening van Driezorg op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Denk hierbij aan thuiszorg voor ouderen, wonen in een woonzorgcentrum, maar ook aan appartementen waar mensen tijdelijk verblijven na een ziekenhuisopname. Vanaf januari 2023 fuseren wij met Zonnehuisgroep IJssel-Vecht, tevens een Zwolse zorgorganisatie. De communicatieteams werken nu al actief samen.

Onze ambitie

Het is belangrijk dat iedereen het leven kan leiden zoals hij of zij dat wil. (Goed) oud worden begint jong en vraagt om actieve keuzes. De toekomst vraagt om meer samenredzaamheid in levendige woongemeenschappen. Wij nemen een actieve rol aan om hierin de bewustwording te creëren. We doen dit samen met onze partners, met de cliënten en hun naasten. Iedereen neemt daarin zijn verantwoordelijkheid. Dat vraagt om anders doen en anders (leren) denken. We verrijken onze dienstverlening met technologie en slimme innovaties. We wachten niet op morgen, we beginnen vandaag! Ons doel: samen werken om van regio Zwolle dé plek te maken om goed oud te worden.

Dit ga jij doen

Je gaat aan de slag in het team marketing en communicatie, die bestaat uit drie communicatieadviseurs. In deze functie ligt de focus op het leveren van een actieve bijdrage in de uitvoering en bewaking van communicatieplannen, het vullen van de contentkalender en het ontwikkelen van content voor diverse kanalen. Daarmee draag je actief bij aan het corporate imago en de doelstellingen van de organisatie. Je bewaakt aanvragen uit de gezamenlijke mailbox en bent verantwoordelijk voor het plaatsen van (personeels)advertenties in de media. Het beheren en ontwikkelen van nieuwsbrieven en contentcreatie voor het intranet, de websites en andere online media behoort tot jouw taken.

Functie eisen

Dit ben jij 

Je bent een ondernemend en daadkrachtig type. Je zet je graag in voor een maatschappelijke organisatie. Je hebt een duidelijke en eigentijdse visie op communicatie en weet deze over te brengen op je collega’s. Je bent authentiek, organisatiesensitief en toegankelijk voor anderen. Je bent creatief en weet je vernieuwende ideeën om te zetten in praktisch uitvoerbare voorstellen waarvoor je draagvlak weet te creëren. Vanwege de omvang van het team heb je een hands-on mentaliteit en staat dan ook graag met de spreekwoordelijke ‘voeten in de klei’. Verder voldoe je aan de volgende functie-eisen:

 • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding communicatie (niveau 4) en een aantal jaren werkervaring of je bent net klaar met je HBO-opleiding communicatie;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal en een vlotte pen;
 • Basiskennis van en affiniteit met (grafische) vormgeving;
 • Affiniteit met de zorg; 
 • In staat in de hoeveelheid en diversiteit aan taken een planning te maken en prioriteiten te stellen; 
 • Een dienstverlenende instelling en oplossend vermogen;
 • Beschikt over tact, inlevingsvermogen en goed kunnen luisteren;  
 • Een gezonde dosis humor. 

Jouw competenties

 • Gemotiveerd en nieuwsgierig;
 • Tactisch en zelfredzaam;
 • Creatief;
 • Resultaat- en oplossingsgericht;
 • Flexibel.

Inschaling

Dit bieden wij

 • Een dienstverband voor bepaalde tijd van 1 jaar. Bij goed functioneren bieden wij de mogelijkheid tot verlenging. 
 • Een veelzijdige en uitdagende baan in een organisatie die volop in beweging is, voor 36 uur per week;
 • De functie is ingedeeld in FWG 40 conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT);
 • Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Ruimte en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in het communicatievak, door gebruik te maken van het scholingsbudget.

Bijzonderheden

Reageren en solliciteren

Word jij enthousiast van deze vacature en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan je motivatiebrief en CV via het digitale sollicitatieformulier voor 21 augustus naar ons toe. 

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 30 augustus 2022 tussen 9.00 en 13.00 uur. Bij de sollicitatieprocedure vragen wij om twee referenties en de aanvraag van een VOG.

Meer informatie nodig?

Heb je na het lezen toch nog een vraag? Schroom dan niet om contact op te nemen met Vera Dijns (06-50168027), Recruiter.

Type Vacature
Organisatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg
Locatie Driezorg, locatie Rivierenhof
Postcode 8032HX
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Vera Dijns - 0650168027 of via [email protected]
Functie(s) Medewerker communicatie/voorlichting
Publicatiedatum 07-07-2022
Reageer voor 21-08-2022
Ingangsdatum 01-09-2022
Nummer 112298
Doorsturen Bekijk PDF