Functioneel applicatiebeheerder (24 uur)
Sius

Wij zijn een zorgorganisatie, maar ook wij maken gebruik van een informatiesystemen om onze bedrijfsprocessen te ondersteunen. Zonder de juiste informatie kunnen de bedrijfsprocessen niet goed verlopen. De functioneel applicatiebeheerder zorgt dat de informatievoorziening optimaal functioneert en doorontwikkeld wordt op basis van de organisatie- en gebruikersbehoefte.

Ook zorgt de functioneel applicatiebeheerder voor een correct gebruik van de systemen en het gebruiksgemak. Bijvoorbeeld door vragen te beantwoorden, documentatie te verzorgen en communicatie te organiseren. Het is een rol waarin je veel met mensen werkt, dus sociale skills zijn belangrijk. Wel moet je de taal van ICT spreken. Je vertaalt de gebruikersbehoefte namelijk door naar technische opdrachten voor IT-specialisten. Sius maakt voor de kernprocessen gebruik van de applicaties ONS/Nedap, AFAS, Exact, Ortec en SpendCloud.  Buiten deze kernapplicaties zijn er nog meerdere ondersteunde applicaties. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het functioneel beheer van het gehele applicatielandschap.

Team ICT/IV bestaat uit netwerkbeheerder André, servicedeskmedewerker Sander en twee functioneel applicatiebeheerders Lester en Mariëlla.

Ons kantoor is gevestigd in Groenlo.

Wat zijn de taken?

  • Je ondersteunt gebruikers, inventariseert wensen en eisen en vertaalt deze naar functionaliteiten;
  • Je bent procesverantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden zoals versiebeheer, autorisatiebeheer en documentatie;
  • Je beschrijft werkprocessen en ontwikkelt en ontwerpt nieuwe toepassingsmogelijkheden binnen de applicaties;
  • Je draagt zorg voor gebruikersinstructies en gebruikersondersteuning;
  • Je verzorgt algemene en maatwerkrapportages aan ondersteunende teams en management.

Wat wij vragen?
We zoeken een collega die het grotere geheel ziet, probleemoplossend denkt en makkelijk communiceert met verschillende disciplines. Je werkt graag samen, bent in staat de soms heel verschillende belangen te bundelen en daarin steeds de meest optimale oplossing te vinden. Je bent analytisch en werkt gestructureerd. Naast je reguliere werkzaamheden draag je proactief bij aan verbeteren en automatiseren van processen.

  • Een relevante opleiding op hbo-niveau op gebied van applicatiebeheer. Relevante opleidingen zijn hierin bijvoorbeeld bedrijfskundige informatica, HBO Informatiemanagement; maar wij staan zeker open voor een meer generalistische hbo-opleiding als je affiniteit hebt met informatievoorziening en ICT;
  • Kennis van AFAS is een pré.

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een team van 5 mensen met verschillende achtergronden, ervaringen en elk een eigen expertise. We werken in een organisatie die volop in beweging is en voor grote uitdagingen staat. Je krijgt volop de kans om je ideeën over verbeteringen in processen en systemen uit te werken en door te voeren.

  • Een functie die ruimte biedt voor eigen ontwikkeling en scholing;
  • In ruil voor jouw inspanning ontvang je een salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 3.0 functiegroep 50. Dit komt uit op minimaal € 2728 en maximaal € 3894 bruto op basis van een 36-urige werkweek. Bovendien ontvang je naast een vakantietoeslag van 8%, ook een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Je wordt in eerste instantie aangesteld voor de duur van één jaar met de intentie om dit om te zetten naar een vast dienstverband.

Als je kennis en ervaring hebt in het beheer van AFAS, dan is er ruimte om meer dan de gevraagde 24 uur te werken.

Werken bij Sius
Leven is ontdekken!

Vanuit deze overtuiging doen wij wat we doen.

Sius ondersteunt mensen met een beperking. We zijn als organisatie volop in beweging. De kwaliteit van leven, gezien door de ogen van de cliënt, staat daarbij centraal. Cliënten bij Sius maken deel uit van de samenleving. Onze zorg en dienstverlening is er op gericht dat ze zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven hebben. En dat ze, waar dat mogelijk is, eigen verantwoordelijkheid nemen.

We ondersteunen meer dan 850 mensen in de hele Achterhoek. Dat doen we met ongeveer 750 medewerkers en 350 vrijwilligers.

Informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Anne Verjans (Manager Procesondersteuning), telefonisch bereikbaar via nummer 0544-371130.

Geïnteresseerd?
Dan zien wij je reactie graag tegemoet. Je kunt je sollicitatie uitsluitend sturen via www.zorgselect.nl. Hier tref je de vacature aan onder nummer 114076 en heb je direct de mogelijkheid om te reageren.

Ben jij de geschikte kandidaat? Dan bellen wij je voor een afspraak!

Voor meer informatie over Sius kun je kijken op www.sius.nl

Type Vacature
Organisatie Sius
Locatie Sius, Kantoor in Groenlo
Postcode 7141 DE
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Medewerker ICT
Overig
Publicatiedatum 19-09-2022
Reageer voor 10-10-2022
Nummer 114076
Doorsturen Bekijk PDF

Sius

Sius biedt zorg en ondersteuning in de regio Oost-Gelderland. Wij zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld jeugdzorg, wonen met ondersteuning, begeleiding bij werk en zorgadvies en behandeling. Elke dag, op ieder moment.

Bij Sius is iedereen welkom. Het maakt niet uit wie je bent, hoe oud je bent of waar je in gelooft. Belangrijker dan de hulpvraag van onze cliënten vinden wij zijn/haar mogelijkheden. Het gaat om onze cliënt. Om de dingen die hij/zij belangrijk vindt. En dat hij/zij het leven kan leiden dat hij/zij wilt. Wij ondersteunen daarbij. Dat is waar het om gaat bij Sius.

Met meer dan 680 medewerkers en zo’n 350 vrijwilligers zetten we ons elke dag in voor onze bijna 840 cliënten. We hebben 45 locaties in heel Oost-Gelderland.

Meer over Sius