Functioneel Beheer Leermanagement Systeem
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij iemand die een complex verhaal simpel en levendig kan overbrengen?
 • Heb jij ervaring/affiniteit met E-learning?
 • Ben jij degene die het mogelijk gaat maken voor onze medewerker om gemakkelijk digitaal te leren?

Dan zouden we jou graag willen verwelkomen in ons team!

Als functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor het gebruiks- en functionaliteitenbeheer van het Leermanagement systeem. Dit systeem maakt het mogelijk dat medewerkers van Carintreggeland digitaal leren. Het systeem is sinds kort live! Een mooie mijlpijl in deze bijzondere Corona tijd waarin we allemaal verkeren. In deze functie zal jij vanuit het belang van je klanten (de medewerkers van Carintreggeland) inhoudelijk meedenken over het bouwen, aantrekkelijk, mooier en beter maken van de E-learning modules. Je hebt een nauwe samenwerking met de collega’s van het Leerhuis: zij zullen inhoudelijke en didactische kennis brengen. Samen zorgen jullie voor de doorontwikkeling van het Leermanagement systeem en geven jullie onze medewerkers bij Carintreggeland de mogelijkheid om online kennis te vergaren en te ontwikkelen!

Je komt te werken in een team  professionele functioneel beheerders. Jij staat opgesteld voor het Leermanagement systeem en zo hebben alle collega’s een domein. Onderling is er overleg en is er een informele sfeer waardoor je gemakkelijk een collega kunt raadplegen of kunt klankborden.

Wie ben jij?

 • Jij hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Jij bent communicatief zeer vaardig;
 • Je bent iemand die creatief kan meedenken en kan door ontwikkelen;
 • Jij bent sterk in het borgen van processen d.m.v. bijvoorbeeld processchema’s;
 • Jij hebt ervaring/affiniteit met het optimaliseren van een leermanagement systeem/E-learning modules;
 • Je hebt ervaring met leveranciersmanagement.

Je vindt bij ons:

 • Een mooie werkplek om het online leren verder te ontwikkelen binnen onze mooie organisatie; 
 • De mogelijkheid om al je creativiteit en kennis kwijt te kunnen;
 • De kans om te groeien en te ontwikkelen;
 • Leuke, gezellige collega’s met humor!
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 3.818,87 bruto per maand op basis van 36 uur.

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop!

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] 

Onze sollicitatiegesprekken vinden plaats via Teams of op locatie waarbij wij de Corona richtlijnen hanteren zoals deze worden geadviseerd door het RIVM. 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Hartstralaan
Postcode 7555 PJ
Stad Hengelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Applicatie-/Systeembeheerder
Publicatiedatum 25-11-2021
Reageer voor 31-01-2022
Nummer 74245

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland