Functioneel beheerder - Zwolle
Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg

Werken als functioneel beheerder betekent eigenlijk dat je bezig bent met puzzelen. Iedere afdeling heeft haar wens om te werken met systemen die feilloos werken, maar die systemen moeten ook met elkaar communiceren. En medewerkers… die willen helemaal een perfect werkend systeem. Kortom; veel wensen die jij in kaart brengt en jij realiseert daarmee de ideale workflow. 

Functioneel beheerder (32-36 uur per week)

Jouw werkzaamheden
Zoals we al hierboven aangeven is het werk als functioneel beheerder veel puzzelen. De gebruikers willen ongestoord kunnen werken, maar we willen het ze ook zo gemakkelijk mogelijk maken. Aan jou dus de uitdaging om continu te kijken waar processen of workflows geoptimaliseerd kunnen worden.
De komende jaren gaan we aan de slag met de verdere uitrol van Self Service. Jij bijt je vast in onder andere onder andere de HR processen. Wees gerust, niet op detailniveau. Maar je begrijpt wel wat de processen betekenen en je houdt voor ogen welke belangen verschillende organisatiedelen hebben. Met deze kennis weet je goed lopende workflows in te richten.

Daarnaast ben je aanspreekpunt voor verschillende applicaties die in jouw portefeuille zitten. Hierdoor hoor je veel en signaleer je het als je vaker dezelfde vragen of verzoeken hoort. Je adviseert (proactief) over verbeteringen in bestaande systemen of nieuwe producten. Is er ergens een incident of loopt iemand vast? Jij staat klaar voor jouw collega’s!

Wat wij vragen van jou
Onze voorkeur gaat uit naar ervaring op het vlak van functioneel beheer. Natuurlijk hebben we het liefst dat je al gewerkt hebt met HR-informatiesystemen. Maar als dit laatste niet zo is, reageer vooral! We vinden het namelijk ook leuk jou kennis bij te brengen.
Vanzelfsprekend ga je vertrouwelijk om met informatie die je tegenkomt. Je werkt oplossingsgericht, want een probleem wordt voor jou een uitdaging.

Wat wij je bieden
We bieden jou een contract aan tussen 32 - 36 uur per week. De duur van de overeenkomst stellen we in overleg vast. De functie is ingeschaald in FWG 50 van de cao VVT. Het minimumsalaris € 2.631,63 en maximum is € 3.818,87. Dit is bruto per maand op basis van 36 uur per week. Hierbij komt nog vakantietoeslag, eindejaarsuitkering en pensioen via PFZW.
Daarnaast krijg je de ruimte om ideeën uit te werken. Zie je iets nieuws op de markt? Heb je een gouden idee om iets te optimaliseren? Wij dagen je uit om het te realiseren!

Wij komen graag met je in contact!
Rogier van Noordenburg (manager ICT, technologie & innovatie) komt graag met je in contact. Je mag zelf de keuze maken of je ons een cv met brief toestuurt of dat je gelijk (digitaal) in gesprek gaat. Jouw brief en cv mag via de link uploaden. Ga je gelijk voor het gesprek? Klik dan op deze link. Je ziet alle beschikbare opties in de agenda van Rogier.
Heb je andere vragen? Stuur een mail naar r.vannoordenburg@driezorg.nl of bel/Whatsapp naar 06-47233028.

Zolang de vacature open staat hebben we nog niet de geschikte kandidaat aangesteld. Zodra we dit wel hebben, sluiten we de vacature.

De afdeling P&O van Driezorg verzorgt de werving van nieuwe medewerkers. We maken hierbij geen gebruik van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Type Vacature
Organisatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg
Locatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg te Zwolle
Postcode 8032HX
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Ineke Brinkhof - 06-50172843 of i.brinkhof@driezorg.nl
Functie(s) Overig
Projectleider
Publicatiedatum 06-10-2021
Reageer voor 30-11-2021
Ingangsdatum 06-10-2021
Nummer 71627
Doorsturen Bekijk PDF