Functioneel Beheerder, domein bedrijfsondersteuning
Carintreggeland

Functieomschrijving

Ben jij een sterke adviseur?
Zie jij mogelijkheden waar anderen deze niet zien?
Ben jij analytisch en beschik jij over kennis van processen?

Dan willen wij jou graag ontmoeten!

Als Functioneel Beheerder ondersteun je zo efficiënt mogelijk de verschillende bedrijfsprocessen. Binnen jouw team werk je nauw samen met zo’n 20 collega’s. Servicemanager, Informatiemanager, Analisten, Projectleiders en Functioneel Beheerders die werkzaam zijn binnen diverse domeinen. Jij hebt ervaring in het planmatig werken en beschikt over de kennis om processen kwalitatief goed te laten verlopen en deze pro actief op elkaar af te stemmen. In jouw functie als Functioneel Beheerder ben je niet alleen uitvoerend werkzaam, maar ben je ook tevens adviseur en ondersteun jij jouw klanten. Dit zijn de medewerkers binnen onze organisatie, denk hierbij aan de afdelingen: werken en leren, finance & control, inkoop en services. Jij ondersteunt de eindgebruiker in vertaling van proces en naar applicatie. Daarnaast houd jij je bezig met:
- Incidentbeheer
- Probleembeheer
- Gebruiksbeheer
- Inrichting en kwaliteit van de systemen en applicaties
- Informeren, adviseren en vertalen van de functionele mogelijkheden en gebruikerswensen
- Anticiperen op ontwikkelingen naar functionaliteiten in applicaties en systemen
- Communicatie en overleg met leveranciers, collega's en deelname aan projectgroepen

De grootste uitdaging in jouw functie als Functioneel Beheerder binnen het domein bedrijfsondersteuning is dat jij de ondersteuning biedt in HR, Finance & Inkoop processen. Kennis van deze vakgebieden is in deze functie dan ook een pré.

Over Carintreggeland

Binnen Carintreggeland staat “waardevol leven” centraal. Dit betekent dat de cliënt regie houdt over zijn eigen leven, wensen en behoeften. Bij Carintreggeland bieden wij onze cliënten ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Wat ons typeert als grootste zorgorganisatie van Twente; is dat we klein zijn door onze lokale aanwezigheid. Daarbij kennen wij een grote betrokkenheid en hebben wij veel persoonlijke aandacht voor onze cliënten en collega’s. Carintreggeland vindt naast het “waardevol leven” ook het “waardevol werken” van jou als onze collega erg belangrijk. Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat jij je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier graag samen met jou invulling aan!

Functie eisen

  • Afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van Functioneel Beheer of Informatiemanagement
  • Kennis BiSL, HR en Financiële processen
  • Tenminste twee jaar ervaring in planmatig en procesmatig werken
  • Je bent een procesdenker en neemt de regie bij het geven van adviezen en het aandragen van informatiseringsoplossingen

Daarnaast ben jij iemand die stevig in zijn schoenen staat en weet anderen te overtuigen van jouw advies. Tevens ben je sociaal en een collega met humor die naast zijn werk ook in is voor een lolletje met collega’s.

Wat bieden wij?

  • Je wordt van harte opgenomen in een enthousiast, collegiaal en professioneel werkend team in een dynamische organisatie, dat openstaat voor nieuwe ontwikkelingen
  • Inschaling functieschaal 50 CAO VVT met een max. salaris van € 3.707,64 bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband
  • Eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Verder word je opgenomen in het pensioenfonds Zorg & Welzijn en kan je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Flexibele start- en stoptijden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen

Bijzonderheden

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) kan het zijn dat een eerste kennismaking plaatsvindt door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 21-032
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, De Boortoren
Postcode 7554RS
Stad Hengelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Erna ten Hoeve, 06-41301316.
Functie(s) Applicatie-/Systeembeheerder
Medewerker ICT
Publicatiedatum 19-03-2021
Reageer voor 15-04-2021
Nummer 61050

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland