Functioneel beheerder Afas
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

JIJ bent iemand die denkt in mogelijkheden. Je haalt de vraag bij de (interne) klant op. Je kunt goed luisteren en hebt aan een half woord genoeg om doelstellingen naar heldere en uitvoerbare oplossingen en een efficiënte inrichting van HRM-processen te vertalen. 

Functie eisen

JIJ bent het aanspreekpunt voor Afas. Je werkt nauw samen met je collega’s van HR services, de afdeling finance & control en de salarisadministratie. Maar ook het management en projectleiders zien in jou een sparringpartner over de inzet en inrichting van Afas in onze bedrijfsprocessen. Je signaleert, reageert, adviseert, vernieuwt en ontwikkelt. En je voert uit. Zo test je systeemverbeteringen en begeleid je de implementatie daarvan. Je verzorgt gebruikerstrainingen en maakt werkinstructies. Ook stel je managementinformatie en -rapportages op over het gebruik van het HRM-systeem.

 

JIJ beschikt over

  • hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur met ICT opleiding
  • ca. 3-5 jaar ervaring binnen een vergelijkbare functie
  • aantoonbare kennis van Afas
  • het vermogen om de vertaalslag van proces naar techniek te maken

Inschaling

WIJ bieden je een collegiale en open werksfeer met veel flexibiliteit. Een omgeving waarin iedereen de kans krijgt zich te ontwikkelen. Daarnaast krijg je:

  • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald.
  • Een contract van 32-36 uur per week voor de duur van een jaar met de intentie tot verlenging
  • prima arbeidsvoorwaarden zoals een kilometervergoeding voor woon-werkverkeer en een eindejaarsuitkering van 7,4%
  • prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, korting op diverse sportscholen, deelname aan collectieve zorgverzekering en arrangementen voor schadeverzekeringen
  • de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen tot een ware Afas-expert en jezelf en ons op een hoger Afas-plan te tillen

Bijzonderheden

Enthousiast? Voldoe jij aan bovenstaand profiel en zie jij jezelf ons in dit proces begeleiden? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren met jouw CV en motivatie via onderstaande sollicitatie button. Wij hanteren bij deze vacature geen sluitingsdatum, wij werven net zolang totdat wij onze nieuwe collega hebben gevonden! (Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen) 

 

Wil je eerst meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Jaap van der Schoor, transitiemanager ICT. Jaap is bereikbaar via T 06 5536 7783 of mail Jaap op j.vanderschoor@szmk.nl.

Type Vacature
Intern nummer 225
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie SZMK, Regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 19-02-2019
Reageer voor 21-03-2019
Ingangsdatum 19-02-2019
Nummer 43835

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)