Functioneel applicatiebeheerder Beaufort / YouForce - Wilp
Zozijn

Functioneel applicatiebeheerder met helicopterview gezocht!

Vind je het leuk om Zozijn verder te helpen bij haar digitale ontwikkeling, ben jij de schakel tussen mens en systeem en tussen beleid en techniek. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken een functioneel applicatiebeheerder Beaufort / YouForce voor minimaal 28 uur per week.

Dit zijn wij
De functioneel applicatiebeheerder valt onder de Unit Personeelsservice. Deze unit richt zich op het faciliteren van de medewerkers en management, met name op het gebied van personeelsinformatie en -administratie. De 3 functioneel beheerders PO&O zijn werkzaam in Wilp.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Wat ga je doen?
Als functioneel applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het inrichten en functioneel beheren van de applicaties van Raet binnen Youforce (o.a. SelfService) en Beaufort. Je draagt zorg voor de continuïteit en het optimaal functioneren van (meerdere) voor Zozijn complexe kritische applicaties en het bieden van gebruikersondersteuning met als doel een tevreden gebruikersorganisatie en een optimaal gebruik van desbetreffende applicaties. Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

  • Het functioneel beheren en onderhouden van applicatie Beaufort en Youforce en beheren van gebruikersprofielen/autorisaties.
  • Het maken van rapportages met Report Builder tbv HR-management rapportages
  • Het verhelpen van storingen en het ondersteunen van de gebruikers.
  • Het signaleren van verbeter mogelijkheden en initiëren van wijzigingen.
  • Het verrichten van overige werkzaamheden.
  • Actieve deelname verbeterprojecten mbt digitaliseren van HR-processen.

Herken jij je in het volgende?
Je hebt ervaring in bovengenoemde taken en je hebt bij voorkeur kennis van Beaufort/Youforce. Je hebt een HBO werk en denkniveau en diverse aanvullende opleidingen afgerond. Je hebt kennis van Beaufort en YouForce van RAET Visma. Vanzelfsprekend beschik je over een goed analytisch vermogen, goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je bent zelfstandig, sociaal vaardig en risicobewust. Je kunt goed omgaan met verschillende belangen en je bent een echte verbinder.  Je vindt het geen probleem om daadkracht te tonen en om te gaan met deadlines. 

Dit bieden wij
Een uitdagende baan in een dynamische omgeving.
Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Een salaris van maximaal € 3.289,- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week in FWG 45). Een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.

In het kader van de vergewisplicht worden, voordat we overgaan tot een aanstelling, referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een "verklaring omtrent gedrag".

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie Wilp
Postcode 7384 AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Constantijn, manager personeelsservice, 06 2569 2388
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 24-11-2021
Reageer voor 11-12-2021
Ingangsdatum 24-11-2021
Nummer 73145
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn