Functioneel beheerder domein HR - Wilp
Zozijn

Functioneel beheerder domein HR - Wilp

Help jij graag een maatschappelijk georiënteerde organisatie bij haar digitale ontwikkeling? Dan ben je bij Zozijn aan het goede adres! Ben jij de schakel tussen mens en systeem en tussen beleid en techniek? Wil jij werken op het prachtige landgoed in Wilp en daarnaast de mogelijkheid hebben om thuis te werken? Dan hebben wij volop kansen en mogelijkheden voor jou! Interessant? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog!

Wie zijn wij?
Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

Dit bieden wij 

  • Een passend salaris volgens CAO Gehandicaptenzorg o.b.v. jouw werkervaring tot maximaal €3.452,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 45).
  • Contract voor bepaalde tijd van minimaal 28 uur. Met uitzicht op vast dienstverband.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. een aantrekkelijk fietsplan, sportplan en computerplan. Een eindejaarsuitkering, mogelijkheid tot het volgen van workshops via het vitaliteitsprogramma van Zozijn Vitaal en de fiscale uitruilregeling reiskosten. Daarnaast biedt Zozijn training en ontwikkeling gericht op specialistische kennis, maar ook generieke kennis en vaardigheden. 
  • Mogelijkheid om flexibel om te gaan met je werkuren (jaaruren-systematiek).
  • Werken in een maatschappelijk georiënteerde organisatie met daarnaast een gezellig en enthousiast team dat uitkijkt om kennis met je te maken.  

Wie ben jij?

  • Bij voorkeur heb je een HBO opleiding afgerond. Is dit niet het geval, dan is Zozijn bereid om in jou te investeren.
  • Kennis van Beaufort, YouForce en SDB is een pré.
  • Je beschikt over een goed analytisch vermogen, goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Daarnaast ben je zelfstandig, sociaalvaardig en risico bewust.
  • Je kunt goed omgaan met verschillende belangen.
  • Je vindt het geen probleem om daadkracht te tonen en om te gaan met deadlines.

Wat ga je doen?
Jouw basis is het team functioneel beheer van het domein HR. In de dagelijkse operatie werk je nauw samen met de gebruikers van Youforce binnen Zozijn. Je onderhoudt daar waar nodig contact met de leverancier van het systeem en andere gebruikers/organisaties met als doel een partnership te ontwikkelen.

Aan jou de taak om samen met je collega’s ons systeem Beaufort/ Youforce en SDB Planning verder in te richten. Het doel is het systeem optimaal te laten functioneren en verder door te ontwikkelen op basis van de gebruikers- en organisatiebehoeften. Het juist laten verlopen van interne processen en het verstrekken van advies omtrent efficiencyslagen behoren ook tot jouw taak. Op basis van een door jou goed bijgehouden back log informeer en adviseer je de organisatie over de (volgorde van) op te pakken activiteiten. Zelf realiseer je ook aanpassingen in het systeem. Je vergeet hierbij niet de eventuele communicatie richting de organisatie en aanpassingen in werkinstructies. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het autorisatiebeheer in het systeem. Je zoekt daarbij naar de meest efficiënte en effectieve manier om informatie te kunnen ontsluiten.

Waar ga je werken?
Je bent er vast al eens voorbijgereden: het landgoed de Lathmer in Wilp. Op het autoluwe landgoed midden in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen zijn allerlei voorzieningen van Zozijn te vinden. Hierbij kun je denken aan woningen, maar ook een behandelcentrum, een ZMLK-school, een Johan Cruyff Court, een zwembad, een kinderboerderij en zelfs een kasteel. Er is ruimte in overvloed en het is er heerlijk werken midden in de natuur. Daarnaast faciliteert Zozijn de mogelijkheid om hybride te werken.

Good to know!
Zozijn is een organisatie die bereidt is om te investeren in jou als werknemer! Beschik je bijv. niet aan (alle) bovenstaande ervaringseisen, maar heb je wel affiniteit met bovenstaande onderwerpen en ben je bereid je hierin te ontwikkelen? Ook dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren! We kijken dan graag samen naar de mogelijkheden!

Solliciteer direct!
Yes, je bent er nog. Heb je interesse in deze functie als functioneel beheerder domein HR in Wilp? Druk dan  op de knop “Solliciteer". Wij nemen vervolgens binnen een paar werkdagen contact met je op. De verdere sollicitatieprocedure richten we in naar jouw wens. Wil je graag meelopen? Dan regelen we dit! 

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie Wilp
Postcode 7384 AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Medewerker ICT
Overig
Publicatiedatum 19-10-2022
Ingangsdatum 19-10-2022
Reageer voor 30-12-2022
Nummer 114825
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn