Functioneel beheerder Nedap
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Ben jij specialist op het gebied van applicaties? Van harte welkom bij zorggroep Solis, waar naast onze bewoners, de medewerkers op de eerste plaats staan. 

Wij zijn per direct op zoek naar een Functioneel beheerder Nedap, 24-32 uur per week. 

DE FUNCTIE 
Dit ga je doen
Je gaat ervoor om voor je interne klant de applicaties zo te beheren en in te richten dat zij er makkelijk mee kunnen werken. Je bent enerzijds nieuwsgierig naar de wensen van de gebruikers, anderzijds ben je ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de applicaties. Deze twee wil je bij elkaar brengen en de mogelijkheden optimaal benutten. Voor jou is het ook de uitdaging de gebruiker mee te nemen in alle ontwikkelingen, hen te stimuleren de applicaties goed te gebruiken, maar ook duidelijk te zijn wanneer zaken niet gerealiseerd kunnen worden. Dat problemen oplossen bij deze functie hoort is voor jou een vanzelfsprekendheid. Dat de basis goed is vind je belangrijk en dit breng je tot uiting in een goed beheer van bijvoorbeeld de autorisaties en het zorgvuldig volgen van de releaseplanning. Zorgtechnologie wordt voor Solis steeds belangrijker, dit heeft steeds meer invloed op jouw functie als functioneel applicatiebeheerder en je vindt het niet meer dan vanzelfsprekend dat je hierbij aansluit.  
 
Kijk even mee 
Je begint de dag met het controleren of er urgente meldingen zijn in het meldingssysteem. Daarna schuif je aan in een werkoverleg met de artsen over het medisch dossier binnen Nedap. Vervolgens handel je de binnengekomen e-mailberichten en meldingen van collega’s af en breng je jouw agendapunten in bij een van de projectleiders van zorgtechnologie voor een nieuw project waar je aan deelneemt. 

Na je pauze volg je een Webinar waarin de nieuwe releaseplanning wordt gepresenteerd en de hoogtepunten neem je daarna door met je collega’s van ICT. Je gaat tot slot op één van de andere locaties een nieuwe functionaliteit testen met een aantal gebruikers van het medicatiesysteem. Voordat je naar huis gaat stem je de testresultaten nog even af met de softwareleverancier en licht de relatie met de andere systemen nog even toe. 

Functie eisen

JOUW TALENTEN 
Helemaal op je plek
“Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.” Als jij doet waar je goed in bent, dat helemaal kan inzetten en echt jezelf kunt zijn, doe je werk waar je gelukkig van wordt.  

Wij zoeken een enthousiaste collega die beschikt over hbo werk- en denkniveau. Hierbij is kennis en ervaring met ONS van Nedap en inzicht in de WMO en WLZ een pré. Ervaring als functioneel beheerder of key-user is zeer welkom. Je bent iemand die overzicht weet te houden, overstijgend kan denken en acteren, maar ook oog heeft voor de details. Je bent analytisch en je weet jouw analyse om te zetten in oplossingen en denkt daarbij in mogelijkheden. Je communiceert makkelijk en het is voor jou vanzelfsprekend anderen goed te informeren en te instrueren. Deze functie vraagt van je dat je klantgericht, flexibel en stressbestendig bent en dat je koers weet te houden. Om zaken voor elkaar te krijgen weet je waar je het inhoudelijk over hebt, kun je aansluiten bij het kennisniveau van de ander en heb je overtuigingskracht. Uiteraard ben je, omdat je met veel vertrouwelijke informatie omgaat, integer en betrouwbaar. 

Inschaling

ARBEIDSVOORWAARDEN 
Dit willen we jou bieden
Salaris  
Bij een volledige werkweek (36 uur per week) is het salaris maximaal € 3.818,87 bruto per maand voor de functie functioneel beheerder (FWG 50) conform de CAO VVT. Dit is natuurlijk exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering.  
Scholing
Binnen Solis hebben we diverse scholingsmogelijkheden zodat jij je kan je blijven ontwikkelen als professional én je kan ook aan de slag met de persoonlijke ontwikkelingsmodules via GoodHabitz. Zo kun je je carrière een mooie boost geven!  

Bijzonderheden

OVER SOLIS
Waar kom je terecht?
Solis, oprecht een andere werkgever! Waarom?   
Wij kijken graag met andere ogen naar zorg. Wij kijken én werken met oprechte aandacht. Aandacht gericht op de cliënt, maar ook op jou als medewerker. Solis medewerkers zijn er in alle soorten en maten, maar alleen als je vertrouwt op het vakmanschap van een ander, haal je het maximale uit elkaar.   

Alleen dan zijn we Samen Solis: daar; waar je zelf bepaalt hoe je leven eruitziet. Wie met aandacht kijkt ziet ook waar het beter kan… En beter betekent anders. En alleen met ánders zijn kunnen we daadwerkelijk verschil maken. Solis oprecht een andere werkgever.  

SOLLICITEREN 
Waar wacht je nog op?  
Nu kun je natuurlijk niet wachten om te solliciteren. Klim in de pen, of nou ja je toetsenbord en solliciteer voor 1 juni 2022 via onderstaande knop.  

Informatie  
Neem gerust contact op met Jack Westerbeek, manager Bedrijfsvoering, tel. 06-30385659 of Silje Leemkuil, functioneel beheerder, tel. 06-12664998. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.   

Type Vacature
Intern nummer 443
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Applicatie-/Systeembeheerder
Publicatiedatum 10-05-2022
Reageer voor 01-06-2022
Ingangsdatum 10-05-2022
Nummer 110752

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis